Poly Blackwire 3215

412,00 kr. 329,60 kr.
På lager
SKU
209746-201
   

Plantronics Blackwire 3215 leverer professionel lyd til dine samtaler på både PC og mobil. Nyd godt af den velkendte Plantronics signaturlyd, støjdæmpende mikrofon og suveræn komfort til en overkommelig pris.

 

Blackwire C3215 er certificeret til Skype for Business

Sublim lyd for pengene
Plantronics Blackwire C3215  gør professionel lyd i telefonsamtalen let og tilgængelig for alle. Slut det til PC via USB eller til mobil via jackstik og mærk forskellen i lyd fra første sekund. Headsettet installerer sig selv automatisk.

Den støjreducerende mikrofon sørger for at filtrere larmen fra kolleger og kontorudstyr fra, så du går tydeligt igennem i røret, og den indbyggede digitale lydbehandling sørger yderligere for at rense lyden, så du lyder helt skarp i røret. SoundGuard teknologien giver dig et ekstra lag af beskyttelse, hvis der skulle opstå skadelig støj på linjen.

Den dynamiske equalizer giver dig desuden den bedste oplevelse, hvad end du bruger dit headset til telefonsamtaler eller til at streame lyd.

Ekstra god komfort, brugervenlighed og holdbarhed
Blackwire 3215 er designet til at give dig den bedst mulige komfort. Ørepuden er lavet i behageligt skum, der på samme tid sidder bekvemt og leverer en tydelig lyd, så du altid hører, hvad der bliver sagt. Dit andet øre er frit, så du kan orientere dig i rummet omkring dig.

Den intuitive kontrolstation på ledningen giver dig hurtig og nem adgang til at styre dine PC samtaler. Med et enkelt klik på en knap kan du besvare opkald og lægge på, slukke for mikrofonen og skrue op og ned for lydstyrken.

Hovedbøjlen er konstrueret i et let metal, og headsettet vejer mindre end 90 gram. Det giver dig maksimal komfort, mens konstruktionen holder til heldagsbrug, så du kun behøver at koncentrere dig om at give dine kunder den bedste service over telefonen.

Specifikationer
Headset forbindelse USB kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.