Flere visninger

Plantronics Voyager Legend CS

1.475,00 kr ( 1.180,00 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Voyager Legend CS er det ultimative trådløse Bluetooth headset til dig, der både taler i fastnettelefon på kontoret og i mobil på farten. Du får derudover den måske bedste kombination af fantastisk lyd og støjreduktion, der har gjort dette headset til et af de mest populære på markedet.

Brand: Plantronics

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 88863-02
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Fantastisk kvalitet på kontoret og på farten
Plantronics Voyager Legend CS er et let, behageligt og diskret headset, der enkelt og effektivt skifter mellem din fastnettelefon og din mobil. Så kan du tage dine samtaler overalt - på kontoret, i bilen og derhjemme. Bordstationen oplader dit headset, når du er på kontoret, og du kan med op til 7 timers batterilevetid snakke frit hele din arbejdsdag. Du kan styre dine opkald med stemmen, så du ikke engang behøver at have mobilen i hånden.

Den ultimative samtale
Voyager Legend leverer den måske bedste støjeliminering, noget Bluetooth headset kan give. De tre indbyggede mikrofoner fanger din stemme perfekt, mens de eliminerer støjen omkring dig. Digital Signal Processing fjerner både ekko og støj. Du har mulighed for HD Voice, der gør dig endnu mere tydelig i røret ved at fange flere detaljer i stemmen, og WindSmart teknologien gør mikrofonen fuldstændigt vindstille, når du er på farten. Alt i alt det perfekte headset til dig, der både er på kontoret og på farten.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.