Flere visninger

Plantronics Voyager Legend

525,00 kr ( 420,00 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Voyager Legend er det verdensberømte headset, der giver dig den ultimative støjreduktion og stemmekvalitet, når du taler i mobiltelefon på farten. Sæt det til din smartphone med Bluetooth og mærk forskellen. Måske det bedste headset nogensinde.

Brands: Plantronics

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 87300-05
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Til dit liv på farten
Plantronics Voyager Legend er det legendariske headset til dit professionelle liv på farten. Den uhørt effektive støjeliminering er perfekt til udendørs og støjende miljøer. Med stemmestyring kan du kontrollere alle opkald håndfrit. En opladning giver dig op til 7 timers taletid, og du kan endda opgradere med ladeetui og tale dobbelt så længe. Med Multipoint teknologien kan du tage opkald fra to telefoner på en gang, eksempelvis din arbejdstelefon og din privattelefon. Måske derfor er Voyager Legend et af de bedst sælgende Bluetooth headset i historien.

Den ultimative samtale
Voyager Legend giver dig den måske bedste støjeliminering, du nogensinde har oplevet. De tre indbyggede mikrofoner optimerer konstant din stemme, mens de filtrerer al uønsket støj bort. Den indbyggede Digital Signal Processing eliminerer både ekko og støj, og indbyggede vindfiltre sorterer vinden fra både mekanisk og digitalt. Så kan du bare snakke løs i bilen med vinduet åbent – din kunde hører intet andet end din stemme.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelseTrådløs Bluetooth