Flere visninger

Plantronics Voyager Focus UC

1.620,00 kr ( 1.296,00 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Voyager Focus UC kombinerer den bedste trådløse musik og samtalekvalitet via Bluetooth til din PC og mobil. Sæt det i standeren, når du ikke bruger det, og du vil aldrig løbe tør for batteri.

Brands: Plantronics

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 202652-01
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Bevar fokus på arbejdet, ikke omgivelserne
Nu kan du endelig glemme alt om forstyrrende kolleger og elektronik på kontoret eller motorstøj i bilen. Plantronics Voyager Focus lader dig fokusere fuldt på din samtaler og opgaver. Det kombinerer det bedste fra Plantronics' lange erfaring i lyd og giver dig topkvalitet i musikoplevelse og overlegen støjdæmpning. Med 12 times taletid løber du aldrig tør for batteri på farten, og du kan nemt og enkelt sætte headsettet i bordopladeren, når du er tilbage på kontoret. Resultatet er ikke til at tage fejl af: Det er det ultimative professionelle headset til dig, der kun kræver det bedste.

Til al din musik og kommunikation
Tre præcise mikrofoner kombineres med forstærket Digital Signal Processing for at give dig den allerbedste støjdæmpning og HD Voice kvalitet i samtalen. Du kan oven i købet slå Active Noise Cancelling til og lukke al støj ude i dine egne ører. Hvis du har brug for at høre rummet omkring dig, kan du slå OpenMic til, og du hører alt omkring dig. Læderørepuderne er fantastiske til længere tids brug, så du kan høre musik i flere timer med de præcise HiFi høretelefoner, der giver dig en helt naturtro gengivelse.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelseTrådløs Bluetooth