Flere visninger

Plantronics Voyager Edge

795,00 kr ( 636,00 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Voyager Edge er det smarte og diskrete Bluetooth headset til din mobiltelefon, der kun vejer 9 gram. Du får den bedste kombination mellem funktionalitet og design.

Brands: Plantronics

Lagerstatus: På lager

Varenummer: 201010-15
Color: 3

Beskrivelse

Detaljer

Til dit pulserende liv
Plantronics Voyager Edge er det smarte og diskrete headset, der forbinder dig med omverdenen i et elegant design. Det vejer kun 9 gram og er så let og småt, at du praktisk talt glemmer, du har det på. Mens det med andre headset kan være et problem at bære briller eller solbriller, får du nu den højeste kvalitet fra Plantronics, der aldrig sidder i vejen for noget som helst. Voyager Edge kommer med et stilfuldt opladeetui, der giver dig op til 16 timers taletid, så du aldrig løber tør for energi i dit pulserende liv.

Glidende samtaler uden forstyrrelser
Du tager dit opkald med stemmestyring ved bare at sige ”answer”. HD Voice teknologien giver dig en klar og naturlig lyd, der gør enhver samtale levende og glidende. Dette understøttes af Digital Signal Processing, automatisk lydregulering og ekkoeliminering, så du næsten skulle tro, du stod ansigt til ansigt med din samtalepartner. Støjelimineringen fjerner al larm og gør din stemme endnu tydeligere, så ingen igen behøver at bede dig om at gentage, hvad du lige sagde på grund af forstyrrelser.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelseTrådløs Bluetooth