Plantronics Voyager 6200 UC

1.699,00 kr. 1.359,20 kr.
Udsolgt
SKU
208749-101

Plantronics Voyager 6200 UC Sand giver dig nu muligheden for at tage din professionelle telefoni ind i øret. Som et af verdens første in-ear headset til dit arbejdsliv leverer det en sublim kvalitetslyd i både mikrofon og høretelefoner. Du kan endda lukke al larm fra omgivelserne ude med aktiv støjreduktion.

 

Voyager 6200 UC er certificeret til Skype for Business

Professionel lyd i øret og røret
Plantronics Voyager 6200 UC er et af verdens første professionelle in-ear Bluetooth headset til brug på arbejdet. Du kan forbinde det til både smartphone og computer, så du kan tage alle opkald hurtigt og nemt på begge enheder.

Mikrofonen sidder usynligt på nakkebøjlen, så du slipper for mikrofonarm. Med fire dedikerede receptorer skaber den en defineret lydzone omkring din stemme og filtrerer alt andet fra. Det skaber en tydelig lyd i samtalen uden støj fra aktiviteter og snak omkring dig. Ikke flere tastaturklik i røret.

Høretelefonerne i HiFi-standard leverer derudover en stereo musiklyd i verdensklasse, når du har brug for dine favoritnumre til at fokusere på dine vigtige opgaver. SoundGuard beskytter dig mod skadelig larm, så du kan nyde vellyden uden at være nervøs for hørelsen.

Fleksibilitet overalt
Med strøm nok til op til 9 timers tale eller 16 timers streaming har du rigeligt med batteri til at lade Voyager 6200 være dit headset til hele arbejdsdagen. Du kan oplade det fra tom til fuld på kun 1,5 time.

Rækkevidden på op til 30 meter giver dig et stort bevægerum, så du ikke er bundet til din stol. Med de indbyggede kontrolfunktioner kan du altid styre musik og opkald direkte med dit Plantronics headset. Skru op og ned for volumen, besvar opkaldet, skift nummer, og meget mere.

Du kan være sluttet til både mobil og computer på samme tid, og headsettet skifter automatisk enhed, når eksempelvis telefonen ringer. Du kan derfor uden risiko for at misse opkaldet streame musik eller radio, mens du løser dine vigtige arbejdsopgaver.

Luk af eller luk ind
Voyager 6200 har en indbygget aktiv støjreduktion, som giver dig den ekstra ro, når du vil lukke omgivelserne fuldstændigt ude. Du kan slå den til for at undgå enhver form for forstyrrelse, både når du arbejder, og når du taler med kunder eller kolleger over telefonen.

Det fleksible in-ear design giver dig også muligheden for at bruge headsettet i kun ét øre, hvis du ønsker at have det fulde overblik over det, der foregår i nærheden af dig. Hvis du hviler ørerne med begge ørepropper ude, får du endda besked, når telefonen ringer, ved at nakkebøjlen giver et nænsomt, men tydeligt signal.

Med OpenMic funktionen kan du endda høre alt omkring dig med høretelefonerne sat i. Specialiserede mikrofoner fanger alt, hvad der sker i nærheden af dig, så du kan høre det hele på samme måde, som du slet ikke havde dit headset på.

Voyager 6200 UC er certificeret til Skype for Business


Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.