Plantronics Voyager 4220 USB-C

995,00 kr. 796,00 kr.
På lager
SKU
211996-102
   

Plantronics Voyager 4220 USB-C kombinerer Bluetooth, hi-fi og skræddersyet mikrofon til professionelle samtaler med et omkostningseffektivt design, som gør headsettet ideel til erhvervsmæssig kommunikation over mobil og PC eller Mac.

Voyager 4220 USB-C er certificeret til Skype for Business Open Office

Bevæg dig frit
Plantronics Voyager 4220 USB-C er et omkostningseffektivt trådløst headset med hi-fi til samtaler og streaming af musik. Det er nemt at slutte til PC elle Mac med den inkluderede USB-C Bluetooth adapter og til mobilen.

Headsettet har en rækkevidde på op mod hele 30 meter, og batterilevetiden på op til 12 timers aktivt brug sikrer dig, at du kan bruge det til samtaler og streaming hele arbejdsdagen uden at gå lavt på batteriindikatoren.

Du kan nemt slutte dit Voyager 4220 headset til både PC og Mac via den medfølgende USB-C Bluetooth dongle. Headsettet er endda forudsindstillet til de fleste større softphones, så du hverken behøver nogen ekstra indstillinger eller installationer for at komme i gang med kommunikationen. Det er ligeså enkelt at slutte til mobilen. Bare sæt headsettet i parringstilstand og find det på listen over tilgængelige Bluetooth-enheder.

Voyager 4220 gør det muligt for dig at være tilsluttet to enheder samtidig. Du kan derfor nemt besvare opkaldet på computeren, også selvom du skulle streame lyd fra en playliste på din mobil, mens du arbejder.

Professionel lyd i kontormiljøet
Den lange og fleksible mikrofonarm gør dig i stand til at finde den perfekte position for mikrofonen, så du kan levere kunden eller din samarbejdspartner en tydelig og ren samtalekvalitet i professionel topklasse. Mikrofonen sørger for at fange din stemme mest muligt, mens den filtrerer omgivende lyde fra kollegerne og kontoret fra.

Du er desuden fuldt beskyttet mod skadelig støj på linjen via SoundGuard, som eliminerer enhver mislyd på linjen, som kunne være til fare for dine ører. Du kan derfor tale i telefon med ro i sindet hele din arbejdsdag.

Du kan både styre musik og opkald direkte på headsettet uden at skulle have hånden på hverken musen eller mobilen. Besvar og læg på, sæt mikrofonen på mute, skru op og ned for volumen og spring mellem numre i musikken - alt sammen med et enkelt tryk på en knap på headsettet.

Voyager 4220 USB-C er certificeret til Skype for Business Open Office

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.