Flere visninger

Plantronics Voyager 4220 USB-A

1.149,00 kr ( 919,20 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Voyager 4220 USB-A giver dig op til 30 meters rækkevidde og hi-fi stereolyd til både PC og mobiltelefon kombineret med en fleksibel mikrofonarm til professionelle samtaler. Alt sammen til en omkostningseffektiv pris.

 

Voyager 4220 USB-A er certificeret til Skype for Business Open Office

Brand: Plantronics

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 211996-101
Color: 3

Beskrivelse

Detaljer

Bevæg dig frit
Plantronics Voyager 4220 USB-A leverer en professionel kvalitet til dine samtaler kombineret med hi-fi til musik og streaming til både PC og mobiltelefon. Alt sammen til en omkostningseffektiv udgift.

Headsettet leverer med en rækkevidde på op mod 30 meter en stor bevægefrihed på kontoret, og batterilevetiden på helt op til 12 timer giver dig nok strøm til både kommunikation og streaming, så du nemt kan klare dig igennem en arbejdsdag.

Den medfølgende USB-A dongle gør dig i stand til hurtigt og effektivt at slutte headsettet trådløst til computeren, og med plug-and-play til de fleste softphones kan du bruge det med det samme uden at skulle igennem nogen ekstra indstillinger eller installationer. Tilslutning til mobilen er ligeså enkel. Sæt headsettet i parringstilstand og find det under listen for Bluetooth-enheder.

Du kan koble dit Voyager 4220 headset på to enheder på samme tid. Du kan derfor nemt streame hi-fi lyd over mobilen og samtidig være klar til at tage opkald via din softphone på PC.

Professionel lyd i kontormiljøet
Mikrofonen på headsettet sidder på en ekstra lang og fleksibel mikrofonarm, der sørger for, at du kan få den optimale lyd i samtalen. Sæt den der, hvor den reducerer støjen maksimalt og nyd godt af samtalelyd i professionel topkvalitet uden støj fra kolleger eller åndedræt.

Dine ører er desuden beskyttet via SoundGuard, som fjerner al skadelig støj fra opkaldet, så du kan tale i telefon flere timer dagligt uden at risikere at lide overlast fra headsettet.

Det er nemt og enkelt at styre både samtaler og musik direkte på headsettet. Du kan både besvare opkald og lægge på, justere lydstyrken, slukke for mikrofonen og skifte og spole i musikken, alt sammen med et enkelt tryk på øret.

Voyager 4220 USB-A er certificeret til Skype for Business Open Office

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.