Plantronics Voyager 4210 USB-C

988,00 kr. 790,40 kr.
På lager
SKU
211317-102
   

Plantronics Voyager 4210 USB-C gør det nemt og omkostningseffektivt at opnå professionel lydkvalitet i telefonsamtalen over din softphone på PC eller Mac og over mobilen. Bluetooth-adapteren med USB-C tilslutning sikrer dig, at du kan slutte headsettet til fremtidens kommunikationsenheder.


Voyager 4210 USB-C er certificeret til Skype for Business Open Office

Bevæg dig frit
Plantronics Voyager 4210 USB-C giver dig professionel lyd til samtalerne for en overkommelig pris til både PC, Mac og mobil. Den medfølgende Bluetooth-adapter har USB-C, hvilket sikrer din investering til fremtidens kommunikationsenheder.

Rækkevidden på op til 30 meter gør dig fri af ledninger, så du kan bevæge dig frit rundt på kontoret, mens du taler. Og batteritiden på op mod 12 timer gør, at du ikke skal tænke på lavt batteri, når arbejdsdagen er nogle timer inde.

Du kan bruge headsettet trådløst med din PC eller Mac ved at tilslutte den medfølgende USB-C dongle. Med plug-and-play til langt de fleste store softphones behøver du ingen ændring i indstillinger eller installationer for at komme i gang. Og det er ligeså nemt at slutte til mobilen. Bare slå parring til og find dit Voyager 4220 headset i listen over tilgængelige Bluetooth-enheder.

Headsettet kan kobles til to enheder på samme tid, hvilket gør det ideelt for dig, der taler i telefon både over mobilen og softphonen på din PC eller Mac i løbet af arbejdsdagen.

Professionel lyd i kontormiljøet
Den lange, fleksible mikrofonarm på headsettet sørger for, at du altid kan placere mikrofonen der, hvor den gengiver din stemme bedst. Det betyder, at personen i den anden ende af røret hører din stemme uden hverken åndedræt eller larm fra kollegerne og maskinerne omkring dig.

For at give dig en yderligere beskyttelse er headsettet udstyret med SoundGuard-teknologien, som renser signalet for høje og skadelige lyde. Du kan derfor roligt tale i mange timer, uden det går ud over hørelsen.

Du har derudover fuld kontrol over opkaldet direkte på headsettet. Besvar og læg på, juster lydstyrken eller tænd og sluk mikrofonen med et enkelt tryk på øret.

Voyager 4210 USB-C er certificeret til Skype for Business Open Office

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.