Flere visninger

Plantronics Voyager 4210 USB-A

945,00 kr ( 756,00 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Voyager 4210 USB-A leverer med Bluetooth til både PC og mobil trådløs frihed kombineret med en fleksibel mikrofonarm, som sikrer dig en fantastisk samtalekvalitet for pengene.

 

Voyager 4210 USB-A er certificeret til Skype for Business Open Office

Brand: Plantronics

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 211317-101
Color: 3

Beskrivelse

Detaljer

Bevæg dig frit
Plantronics Voyager 4210 USB-A leverer med Bluetooth og en fleksibel mikrofonarm en omkostningseffektiv kombination, der udgør den perfekte løsning til virksomhedens softphone-kommunikation.

Med sin rækkevidde på op til 30 meter sørger headsettet for at levere en trådløs frihed, som gør dig i stand til at bevæge dig frit omkring uden at være bundet af ledninger. Batterilevetiden er på op mod 12 timers taletid, så du er altid klar til en hel arbejdsdag.

Slut det til PC ved hjælp af den medfølgende USB-A Bluetooth dongle, og med plug-and-play de fleste store softphones behøver du ingen installation for at komme i gang. Du sætter det bare i. Det er næsten ligeså enkelt at slutte til mobilen. Sæt headsettet i parringstilstand og find det på listen over tilgængelige Bluetooth-enheder.

Du kan frit skifte mellem PC og mobil, og det gør headsettet perfekt til dig, der bruger begge enheder til firmatelefonien.

Professionel lyd i kontormiljøet
Voyager 4210 sikrer med en lang og fleksibel mikrofonarm den ideelle position for mikrofonen for enhver medarbejder. Du kan nemt sætte mikrofonen perfekt foran munden, så den fanger alt, hvad du siger uden hverken at få mikrofonstøj eller åndedræt med i samtalelyden.

SoundGuard beskytter dig yderligere for enhver form for skadelig støj på linjen, så du er i stand til at føre samtaler dagen lang, uden hørelsen lider overlast.

Du kan naturligvis både besvare opkald og lægge på, samt justere lydstyrken og slukke for mikrofonen direkte på headsettet.

Voyager 4210 USB-A er certificeret til Skype for Business Open Office

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.