Flere visninger

Plantronics Voyager 3240

1.175,00 kr ( 940,00 kr. Ekskl. moms )

OBS!

 

UDGÅET. Her kan du kan finde lignende Plantronics Bluetooth headsets

Eller kontakt os for hjælp til at finde det rigtige produkt.

Brand: Plantronics

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 207360-05
Color: 3

Beskrivelse

Detaljer

Stor lyd i diskret design
Plantronics Voyager 3200 leverer en stor præstation i en diskret indpakning. Tre mikrofoner sørger for en uimodståelig samtalelyd, mens designet gør headsettet både stilrent, elegant og komfortabelt når det sidder i øret.

Mikrofonerne er dedikeret til at opfange alt i din stemme, mens de frasorterer alle andre lyde. Det gælder både gadens støj og blæst og kollegers sludren på kontoret. Du vil altid lyde klar og tydelig i alle situationer.

Ved at slå HD Voice til leverer det diskrete Bluetooth headset en endnu større detaljegrad i samtalen, så du stemme står tydeligt og rent frem. Personen i den anden ende af røret vil kunne høre dig klart, så du undgår misforståelser og gentagelser på grund af dårlig lyd.

Den store kvalitet i indmaden gør det kun mere imponerende, at headsettet ikke vejer mere end ni gram. Det sidder diskret og komfortabelt i øret, og med en batterilevetid på op til 6 timers aktivt brug holder det nemt til hele din arbejdsdag.

Nemt at bruge på farten
Oveni dit Voyager 3240 Bluetooth headset får du et praktisk og lækkert rejseetui med, som opbevarer, beskytter og oplader dit headset undervejs. Det giver dig helt op til 10 timers ekstra taletid på farten, så du har op til 16 timers taletid i alt.

Du kan derfor uden at tænke på, om headsettet holder dagen ud bruge det til at lade din mobil ligge i lommen, så du kan have fokus på livet foran dig. Med en intuitiv og enkelt kontrolfunktion direkte på headsettet har du alt, hvad du har brug for med et enkelt tryk på øret. Besvar opkald og læg på, eller ring op igen. Du kan lige så nemt skrue op og ned for lyden, så alle samtaler er behagelige i alle miljøer.

Voyager 3240 er endda indrettet til at kunne tale gnidningsfrit med Siri på iPhone eller Google Now på Android. Det betyder, at du har adgang til mange flere funktioner ved bare at tale til mobilen. Du får også besked i øret om, hvem der ringer, hvor meget batteri der er tilbage, om du har sat mikrofonen på mute, eller om du er forbundet til nogen mobiltelefon.

Det er også ekstra nemt at besvare opkald. Som et praktisk mobil headset ved Voyager 3240, at du ønsker at tage opkaldet, når du tager det på. Eller at du ønsker at overføre samtalen fra mobiltelefon til headset. Det bliver ikke nemmere end det!

Det diskrete Plantronics Voyager 3240 har en rækkevidde på op til 30 meter, og du kan enkelt og hurtigt parre det med din mobil med NFC. Hvis du ønsker at bruge det til flere enheder ad gangen, kan du uden problemer have dit koble dit headset til mobil og tablet samtidig.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.