Plantronics Voyager 3200 UC

1.195,00 kr 956,00 kr
Udsolgt
SKU
207371-01

DETTE PRODUKT ER UDGÅET

Her kan du kan finde lignende headset fra Plantronics.

 

Du kan også kontakte os for hjælp til at finde det rigtige produkt.

Stor lyd i diskret design
Plantronics Voyager 3200 UC giver dig lyd i verdensklasse til dine professionelle telefonsamtaler på både PC og mobil i en diskret og elegant indpakning på kun 9 gram. Hele tre mikrofoner fanger alt, hvad du siger og fjerner al anden støj, mens designet er både moderne, elegant og frem for alt næsten usynligt på dit øre.

De specialiserede mikrofoner arbejder sammen med en dedikeret software i headsettet, så de aktivt frafiltrerer baggrundsstøj fra miljøet omkring dig, hvad end det er kollegerne på kontoret eller bilmotoren på vejen. Du går rent igennem under alle samtaler.

Hvis du slår HD Voice til, vil du opleve en samtalekvalitet ud over det sædvanlige med en endnu større detaljerigdom og naturlighed i stemmen. Personen i den anden ende af røret vil høre dig, som om du var i samme lokale, hvilket giver en nem dialog uden misforståelser eller gentagelser grundet dårlig lyd.

Alt dette får du i en pakke på kun ni gram. Headsettet sidder diskret i øret og er perfekt til dig, der bærer briller. Batteriet holder til hele 6 timers aktivt brug, og det medfølgende etui giver dig opladning på farten til hele 10 timers ekstra tale.

Nemt at bruge på farten og på kontoret
Med til Voyager 3200 UC følger også en Bluetooth dongle, som gør det ekstra nemt at slutte headsettet til din PC. Du får en trådløs rækkevidde på op til hele 30 meter, når du foretager opkald på computeren, og med plug & play, er headsettet allerede klar til at blive brugt, et par sekunder efter du sætter det til.

Selvom headsettet er let og diskret, har du adgang til en hel række funktioner med et enkelt tryk med fingeren. Besvar telefonopkald, læg på, ignorer, eller ring op igen til det seneste opkald. Du kan lige så enkelt skrue op og ned for lyden eller mute mikrofonen. Det giver dig nem og behagelig telefoni med god lyd både på kontoret og på farten.

Voyager 3200 UC er skabt til at lade din mobil ligge i lommen, og en gnidningsfri integration med Siri på iPhone og Google Now på Android gør dig i stand til at give kommandoer uden at skulle kigge på skærmen. Du får også besked om, hvem der ringer, så du ikke behøver at hive telefonen op for at tjekke selv.

Hvis du hører et opkald, uden du har headsettet på, besvarer du alene ved at tage det i øret. Voyager 3200 UC gør det også nemt for dig at overføre samtalen fra mobil til Bluetooth headset ved automatisk at overføre det, når du tager headsettet på.

Du kan koble headsettet op til otte enheder på en gang, og med Multi-Point teknologien kan du være koblet op til to enheder samtidig. Derfor kan du passe telefonen på både PC og mobil på samme tid, så du aldrig misser et opkald.

Voyager 3200 UC er certificeret til Skype for Business og Lync

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.