Plantronics Voyager 3200

795,00 kr. 636,00 kr.
Udsolgt
SKU
207350-05

Plantronics Voyager 3200 gør hele verden til dit kontor. Med et enkelt og stilrent design sidder det diskret i øret og passer til enhver situation - om du så er indenfor på et stille kontor eller ude i vind og vejr. Slut det til mobilen med Bluetooth og nyd godt af suveræn samtalelyd overalt.

Stor lyd i diskret design
Plantronics Voyager 3200 er et Bluetooth headset, der indeholder meget mere, end det ser ud til. Med hele tre mikrofoner indbygget til at give dig den bedst mulige lyd  pakket i et diskret og elegant design leverer det den perfekte kombination til at gør hele verden til din arbejdsplads.

De tre mikrofoner sørger for at fange din stemme og filtrere alle andre lyde fra. Om det er fra vind, vejr, køretøjer eller kolleger på kontoret, der støjer omkring dig, vil du til hver en tid lyde tydelig og klar i den anden ende af røret, så du kan fortsætte samtalen, hvor end du befinder dig.

Med HD Voice slået til vil det diskrete Plantronics headset fange endnu flere detaljer i din stemme og give begge ender af opkaldet en naturlig samtalelyd, der beskytter mod misforståelser eller irriterende gentagelser grundet mudret lyd.

Det hele er pakket ned i et headset, der kun vejer ni gram og sidder så diskret i øret, at du hurtigt glemmer, du overhovedet har det på. Og batteriet holder størrelsen til trods helt op til 6 timers uafbrudt tale, så du er mere end rigeligt klar til hele arbejdsdagen .

Nemt at bruge på farten
Voyager 3200 giver dig al den kontrol, du har behov for, med et enkelt tryk på øret. Du kan både tage opkald, lægge på og ringe op igen, mens det er lige så nemt at skrue op og ned for lyden.

Har du brug for at gøre andet på din telefon? Med opkobling til Siri på iPhone og Google Now på Android kan du bruge headsettet til at give din smartphone stemmekommandoer, så den kan blive i lommen. Du får også selv besked med en stemme om, hvem der ringer, hvor meget batteri du har, om mikrofonen er slukket, og om du er forbundet med mobilen.

Med indbyggede sensorer kan du endda tage opkaldet automatisk bare ved at tage dit Voyager 3200 headset på. Eller gå automatisk fra at snakke med mobilen i hånden til at bruge headsettet. Det har aldrig været nemmere.

Voyager 3200 kan kobles op til to telefoner på samme tid, så du kan have det til både arbejdsmobil og privat mobil, eller måske en tablet. Med en rækkevidde på op til 30 meter vil du uden problemer have din telefon på dig, også når den ligger på bordet, og du er ude ved kaffemaskinen.

Skal du hurtigt koble på en ny enhed? Med NFC-teknologi kræver det bare en lille berøring. Så er du på!

Specifikationer
Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.