Flere visninger

Plantronics Voyager 104

1.049,00 kr ( 839,20 kr. Ekskl. moms )

Med Voyager 104 får du et Bluetooth headset, der holder fra tidlig morgen til sen aften. Det er solidt og nemt at betjene, når du er på farten.

Brand: Plantronics

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 209797-99
Color: 3

Beskrivelse

Detaljer

Plantronics Voyager 104 er designet til at kunne blive brugt hele dagen. Det er udført i solidt materiale og har bløde puder med memory skum, som sørger for at det sidder behageligt på øret og støtter på hovedet.
Man får op til 24 timers taletid på en opladning, så det er perfekt som headset til chauffør, der kører med pakker hele dagen, eller hvis du går i støjfyldte omgivelser på en byggeplads eller lagerhal.

Mikrofonen på Voyager 104 anvender stærk noice cancelling teknologi, der afviser baggrundsstøj, vind og vejr, så du går tydeligt igennem til den du taler med. Materialet på dette Plantronics Bluetooth headset er både vand- og svedafvisende og holder derfor til lidt af hvert. Med andre ord, et rigtigt trucker headset.

Plantronics Voyager 104 har desuden en fleksibel mikrofonarm, som nemt kan skubbes på, når du ikke taler. Derved sidder den ikke i vejen og du kan beholde dit headset på mens du går og arbejder.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Bluetooth

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.