Flere visninger

Plantronics Savi W420

1.595,00 kr ( 1.276,00 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Savi W420 er markedets mest enkle trådløse headset til PC. Så kan du gå op til 120 meter væk fra din PC, samtidig med du kan nyde godt af den fantastiske samtalelyd.

Brand: Plantronics

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 84008-04
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Prisrigtig mobilitet på kontoret
Plantronics Savi W420 er det enkle og prisrigtige DECT headset til PC. De to høretelefoner og den behagelige hovedbøjle giver dig maksimal fokus på samtalen, så du og kunden får den allerbedste oplevelse. Med DECT slipper du for Bluetooth, og dine samtaler bliver meget mere stabile. Du får op til 120 meters rækkevidde, der er perfekt til mobiliteten på det moderne kontor og call center. HD Voice og Noise Cancel giver dig sammen med Digital Signal Processing professionelle samtaler med markedsførende lyd.

Professionel kommunikation overalt
Savi W420 er derudover perfekt at tage med, hvis du skal arbejde hjemme. Pak dit headset og DECT USB adapter ned i den smarte rejsetaske, og du kan tage det med overalt. Sæt det i enhver computer, og Plug&Play sørger for, at det virker automatisk. Nemmere bliver det ikke.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.