Flere visninger

Plantronics Savi 8210

1.995,00 kr ( 1.596,00 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Savi W8210 leverer en uovertruffen trådløs rækkevidde på op til 120 meter til både PC, fastnet og mobiltelefon via DECT. Du kan desuden nyde godt af en forbedret mikrofonkvalitet samt nem opkaldskontrol direkte på headsettet.

Brand: Plantronics

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 207309-12
Color: 3

Beskrivelse

Detaljer

Nå ud i alle hjørner
Plantronics Savi 8210 er et af verdens mest moderne trådløse headset med den skræddersyede DECT teknologi, som leverer en markedsførende rækkevidde på op til  180 meter. Slut det til din PC, fastnet og mobil på samme tid, så du altid er klar til at besvare telefonen på alle enheder, ligegyldig om du er ved skrivebordet eller ej.

Mikrofonen er spækket med den nyeste teknologi inden for lydbehandling og reducerer baggrundsstøjen til et minimum, så det altid er din stemme, som er i fokus i telefonsamtalen, og ikke dine omgivelser. SoundGuard beskytter dig derudover mod høje og pludselige lyde, som kunne gå ud over hørelsen. Du er derfor altid sikret samtaler med høj kvalitet og sikkerhed.

Basen har desuden et indbygget signal, der ringer, når der er nogen på tråden. Du vil derfor altid høre opkaldet, også selvom du er væk fra telefonen.

Fuld kontrol over opkaldet
Selvom du skulle være væk fra dit skrivebord, er du ikke væk fra telefonen. På selve headsettet har du en række af funktioner, der nemt lader dig besvare opkaldene og lægge på, ligegyldig hvor du befinder dig.

Du kan også justere lydstyrken eller mute mikrofonen. Alt bare med en enkelt berøring. Og en stemmealarm gør dig opmærksom på, om mikrofonen er slukket, eller du er ved at miste forbindelsen, så du altid kan være sikker på, at samtalen forløber, som den skal.

Du har endda mulighed for at slutte tre ekstra headset til samtalen, så ethvert opkald hurtigt og effektiv kan blive en telefonkonference.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse Trådløs Dect

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.