Plantronics RIG 500HX CAMO

445,00 kr. 356,00 kr.
Udsolgt
SKU
206065-05

OBS!

 

UDGÅET. Her kan du kan finde lignende gaming headset fra Plantronics.

Eller kontakt os for hjælp til at finde det rigtige produkt.

Sublim lyd til din Xbox
Plantronics RIG 500HX CAMO leverer udover en suveræn lyd det helt personlige touch til din spiloplevelse. Det er officielt licenseret til Xbox og lever op til høje krav om kvalitet og kompatibilitet. Du sætter det bare i din controller med 3,5 mm jacstikket. Det bliver ikke nemmere!

De lydisolerende ørestykker lukker støj fra lokalet omkring dig ude, så du kan fokusere 100 procent. Den dynamiske bas i spillet bliver ekstra fremhævet af indbyggede resonatorer i høretelfonerne, uden det påvirker diskant eller mellemtoner. Det giver dig en levende og fordybende spiloplevelse, hvor du kan høre alt, hvad der sker omkring dig og reagere på det, før din modstander overhovedet hører dig.

RIG 500 HX CAMO drager stor fordel af den lange erfaring hos Plantronics i at lave mikrofoner til headset i verdensklasse. Din stemme lyder helt ren og tydelig for dine holdkammerater. Det skyldes kombinationen af en effektiv støjreduktion, som reducerer lydene fra dine omgivelser, og en overlegen mikrofonkvalitet, som fanger mange flere detaljer i din lyd, end du er vant til. Du behøver aldrig gentage dig selv grundet dårlig lyd, og det kan være forskellen mellem nederlag og sejr, når det hele spidser til.

Dit personlige headset
Udover den præcise og dynamiske lyd, giver Rig 500HX CAMO dig en unik mulighed for at skabe dig dit helt eget personlige gaming headset. Alle dele er udskiftelige, lige fra ledningerne til hovedbøjlen. Derfor kan du altid vedligeholde og opdatere headsettet, så du undgår slid. Hvis du ønsker et andet udtryk, har du mange muligheder for at give din hovedbøjle en anden farve ved at skifte ud til et af de mange designs.

Du kan ligeledes skifte de lukkede ørekopper ved at tilkøbe ørestykker med et åbent design, som giver dig ekstra komfort og ventilation til de ekstra lange gaming sessions. Ørepuderne er lavet af behageligt memory skum, som tilpasser sig din hovedform og sørger for en ekstra god pasform og stabilitet. En fleksibel rem i kunstlæder under hovedbøjlen gør headsettet endnu mere behageligt, også når du har det på i flere timer.

Når du holder en pause fra dit Xbox spil, kan du også fjerne mikrofonarm og lave dit RIG 500 gaming headset om til et par hovedtelefoner. Slut det til din PC, mobil eller tablet og nyd en god film eller serie, eller sæt din yndlingsmusik på. Mulighederne er mange - derhjemme eller på farten.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.