Plantronics RIG 500HX

495,00 kr. 396,00 kr.
Udsolgt
SKU
204805-05

OBS!

 

UDGÅET. Her kan du kan finde lignende gaming headset fra Plantronics.

Eller kontakt os for hjælp til at finde det rigtige produkt.

Sublim lyd til din Xbox
Plantronics RIG 500HX er lavet specielt til din Xbox spiloplevelse, så du nu kan nyde lydbilledet med en endnu mere dynamisk og præcis spillyd, der gør både din fordybelse og præstation bedre. Headsettet er officielt licenseret til din Xbox, og det fungerer til perfektion fra det øjeblik, du sætter det til din controller via 3,5 mm jackstik.

De lydisolerende høretelefoner holder støjen fra dine omgivelser ude, så du kan koncentrere dig dybt, mens du gamer, mens indbyggede resonatorer sørger for at booste bassen i lavfrekvensen, så du får en endnu mere dynamisk og levende lyd i dit spil. Endnu mere gør de det, uden det påvirker hverken mellemtoner eller diskant, så du kan høre alt, hvad der foregår, når det hele spidser til, og du skal reagere på et splitsekund.

Plantronics har mange års erfaring i at lave headsetmikrofoner til meget støjende omgivelser, og al den erfaring kommer Rig 500HX fuldt til gode. Den indbyggede støjdæmpning genkender alle lyde, som kommer fra lokalet omkring dig og filtrerer dem fra. Oveni fanger mikrofonen alle nuancer af din stemme, så den lyder krystalklar for alle. Resultatet er, at dine holdkammerater hører, hvad du siger klart og tydeligt, så I er i stand til at koordinere hurtigt og effektivt, når I skal hive sejren hjem.

Dit personlige headset
Ikke alene har du med RIG 500 HX et gaming headset til Xbox med topklasselyd. Du har også mulighed for at personliggøre det ned i mindste detalje med edt modulært design, der lader dig udskifte alle dele. Headsettet leveres med lukkede ørekopper, som giver dig en høj fordybelse i spillet, men du har mulighed for at tilkøbe åbne ørekopper, som giver dig udvidet ventilation og komfort, når du gamer i længere tid ad gangen.

Hovedbøjlen sidder stabilt med den behagelige rem i kunstlæder, så du aldrig mærker hverken slid eller ubehageligt pres på dit hoved. Den medfølgende bøjle er sort, men du har et utal af muligheder for at skifte den ud, når du har brug for at gøre dit Plantronics headset ekstra personligt.

Du kan ligeledes koble mikrofonen af og gøre dit RIG 500HX headset til et par hovedtelefoner, når du skal holde en pause fra spillet. Sæt det til din telefon eller tablet med jack-stikket og nyd musik og film i højeste HiFi lydkvalitet.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.