Plantronics RIG 500HS CAMO

549,00 kr. 439,20 kr.
Udsolgt
SKU
206055-05

Plantronics RIG 500HS Arctic White CAMO er det stilsikre headset til din PS4 og leverer den højeste standard inden for lydpræcision til dine spil. Det modulære design gør dig i stand til at skifte alle dele, og hovedbøjlen i camouflage giver dig både stil og sublim komfort.

 

**Udgået** Se udvalget af gaming headset her

Sublim lyd til din PS4
Plantronics RIG 500HS CAMO giver dig med sit fokus på komfort, spillyd og personligt præg en helt speciel spiloplevelse. Som et officielt licenseret PlayStation headset fungerer det optimalt med både din PS4 og PS Vita. Du sætter det bare til din controller med 3,5 mm jack, så virker det med det samme.

Høretelefonerne er designet til at lydisolere dig fra støj udefra, så du kan fokusere endnu bedre på dit spil. Indbyggede resonatorer booster bassen i din spillyd, så du får en endnu mere fordybende oplevelse. Både mellemtoner og diskant er upåvirkede og går rent igennem, så du kan høre alt og ved, præcis hvad der sker i spiluniverset, og hvor det sker. Det giver dig den ekstra fordel, når du skal slå din modstander.

Plantronics har mange års erfaring i headset til professionelle, og det kan ses i RIG 500 HS CAMO. Den effektive støjdæmpning i mikrofonen gør dig tydelig at høre, når du skal give hurtige kommandoer til dit hold - også selvom der er larm i rummet omkring dig. Du går rent igennem, og mikrofonen fanger de fleste detaljer i din stemme, så dine kammerater altid forstår dig første gang i en presset situation. Det gør et truende nederlag til en tydelig sejr!

Dit eget personlige headset
Ikke alene sørger dit Plantronics gaming headset for at give dig en fantastisk lyd, men du har også mulighed for at gøre dit RIG 500 HS til dit helt eget. Du kan skifte alle dele på dit headset, så det passer præcist til dine egne ønsker og behov. Ved at tilkøbe ekstra ørekopper i åbent design kan du skifte de lydisolerende ud for at opleve en ekstra behagelig og kølig komfort, når du gamer i længere tid ad gangen.

Du kan også udskifte både hovedbøjle og mikrofonarm, hvilket giver dig den ultimative fleksibilitet, når du vil skifte stil eller opdatere dit headset uden at skulle investere i et helt nyt! Ved at tage mikrofonen af har du pludselig et sæt hovedtelefoner i topklasse til både musik og film - både derhjemme og på farten.

For at give dig den bedste komfort har Plantronics beklædt dine ørekopper med avanceret memory-skum, som behageligt og blødt tilpasser sig dine ører, og den fleksible læderrem under hovedbøjlen giver dig både stabilitet ekstra komfort, så dit headset altid sidder stabilt og behageligt på dit hoved, også når det går hedt for sig.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.