Plantronics RIG 500HS

495,00 kr. 396,00 kr.
Udsolgt
SKU
204806-05

OBS!

 

UDGÅET. Her kan du kan finde lignende gaming headset fra Plantronics.

Eller kontakt os for hjælp til at finde det rigtige produkt.

Sublim lyd til din PS4
Plantronics RIG 500HS er skabt til at gøre dine PlayStation spiloplevelser endnu mere intense og fordybende med ekstrem komfort og solid spillyd. Headsettet er officielt licenseret til at fungere optimalt med din PS4 og PS Vita.

Hav ekstra fokus på dit spil med de lydisolerende høretelefoner. Særlige resonatorer til lav frekvens booster bassen uden at ødelægge mellemtoner eller diskant. Det giver en kraftfuld og levende lyd til dit spil, så du kan høre alt, hvad der foregår omkring dig, når du skal have den sidste afgørende fordel over for din modstander.

Mikrofonen er et resultat af års erfaring inden for professionel kommunikation hos Plantronics, og du vil opleve en støjdæmpning, der fjerner al støj fra dine omgivelser, når du skal tale med dine holdkammerater. Din stemme går rent igennem, så alle med det samme kan høre, hvad du siger, og I ikke skal bruge dyrebare sekunder på at forstå hinanden.

Dit eget personlige headset
RIG 500 HS giver dig ikke alene en fremragende lyd, men du får også en enorm komfort og mulighed for at tilpasse headsettet din egen personlige stil. Ørepuderne i memory skum slutter sig behageligt om dine ører, og de lukkede ørekopper holder støjen ude. Den selv-justerende hovedbøjle sætter sig blødt og stabiliserer headsettet om dit hoved, så det altid sidder, som det skal.

Hvis du vil have yderligere ud af dit gaming headset, kan du frit skifte hver en del med adskillige tilkøbsmuligheder. Du kan tilpasse hovedbøjlen efter din helt egen stil med flere farvekombinationer, og hvis du ønsker øget ventilation med åbne ørekopper, kan du nemt tilkøbe og skifte til disse. Mikrofonen kan tages af, så du med et snuptag kan lave dit headset om til et par kvalitetshøretelefoner til musik og film. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.