Plantronics RIG 500E

649,00 kr. 519,20 kr.
Udsolgt
SKU
203802-05

OBS!

 

UDGÅET. Her kan du kan finde lignende gaming headset fra Plantronics.

Eller kontakt os for hjælp til at finde det rigtige produkt.

Reger dit spil med 7.1 Surround Sound
Reager hurtigere og reger slagmarken med Dolby 7.1 Surround Sound. Plantronics RIG 500E er det ultimative gaming headset til dig, der ved, at den lille fordel gør den store forskel, når alt afgøres på et millisekund. Tilslut den medfølgende Dolby adapter og oplev den altomsluttende 360° audio, der fortæller dig præcist, hvor lyden kommer fra og lader dine modstandere give sig selv til kende, inden de overhovedet har set dig.

Den detaljerede 24-bit lyd er skræddersyet til at give dig alle detaljer i spektret, så du kan høre alt omkring dig. Ikke alene giver det en enorm spilfordybelse, men er også med til at gøre RIG 500E til et sprødt Plantronics headset til musik og film. Du kan endda selv styre lydsammensætningen fra dyb bas til fintfølende diskant via RIG 500 Audio Panel, så du kan høre alt hvad der sker og gøre livet surt for dine modstandere.

Skræddersy dit headset
Du kan ikke alene gøre lyden til din egen, men også selve headsettet. Plantronics RIG 500E er opbygget i moduler, som du kan tilpasse dine helt egne præferencer. Det gælder ikke kun hovedbøjlen, som du kan udskifte til at være i din yndlingsfarve, men du kan også skifte mellem lukkede ørekopper, der lukker al støj ude, og åbne ørekopper, som giver dig en enormt behagelig ventilation, så du ikke bliver overophedet under ekstra lange gaming sessions.

Du kan også skifte dit USB-kabel til 7.1 Dolby Surround Sound på PC ud med 3,5 mm jack til din mobil og konsol. Så behøver du kun et og samme headset til al din gaming.

Mikrofonarmen kan nemt tages af, så du kan omdanne dit headset til høretelefoner, når du hellere vil høre musik eller se film. Mikrofonen for enden drager fordel af Plantronics' lange erfaring inden for professionel lydteknologi og indeholder noget af markedets bedste støjdæmpning. Resultatet? Dine holdkammerater hører dig altid klart og tydeligt første gang - lige meget hvor meget det larmer omkring dig.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.