Flere visninger

Plantronics RIG 500E

649,00 kr ( 519,20 kr. Ekskl. moms )

OBS!

 

UDGÅET. Her kan du kan finde lignende gaming headset fra Plantronics.

Eller kontakt os for hjælp til at finde det rigtige produkt.

Brand: Plantronics

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 203802-05
Color: 3

Beskrivelse

Detaljer

Reger dit spil med 7.1 Surround Sound
Reager hurtigere og reger slagmarken med Dolby 7.1 Surround Sound. Plantronics RIG 500E er det ultimative gaming headset til dig, der ved, at den lille fordel gør den store forskel, når alt afgøres på et millisekund. Tilslut den medfølgende Dolby adapter og oplev den altomsluttende 360° audio, der fortæller dig præcist, hvor lyden kommer fra og lader dine modstandere give sig selv til kende, inden de overhovedet har set dig.

Den detaljerede 24-bit lyd er skræddersyet til at give dig alle detaljer i spektret, så du kan høre alt omkring dig. Ikke alene giver det en enorm spilfordybelse, men er også med til at gøre RIG 500E til et sprødt Plantronics headset til musik og film. Du kan endda selv styre lydsammensætningen fra dyb bas til fintfølende diskant via RIG 500 Audio Panel, så du kan høre alt hvad der sker og gøre livet surt for dine modstandere.

Skræddersy dit headset
Du kan ikke alene gøre lyden til din egen, men også selve headsettet. Plantronics RIG 500E er opbygget i moduler, som du kan tilpasse dine helt egne præferencer. Det gælder ikke kun hovedbøjlen, som du kan udskifte til at være i din yndlingsfarve, men du kan også skifte mellem lukkede ørekopper, der lukker al støj ude, og åbne ørekopper, som giver dig en enormt behagelig ventilation, så du ikke bliver overophedet under ekstra lange gaming sessions.

Du kan også skifte dit USB-kabel til 7.1 Dolby Surround Sound på PC ud med 3,5 mm jack til din mobil og konsol. Så behøver du kun et og samme headset til al din gaming.

Mikrofonarmen kan nemt tages af, så du kan omdanne dit headset til høretelefoner, når du hellere vil høre musik eller se film. Mikrofonen for enden drager fordel af Plantronics' lange erfaring inden for professionel lydteknologi og indeholder noget af markedets bedste støjdæmpning. Resultatet? Dine holdkammerater hører dig altid klart og tydeligt første gang - lige meget hvor meget det larmer omkring dig.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.