Flere visninger

Plantronics RIG 4VR

500,00 kr ( 400,00 kr. Ekskl. moms )

Plantronics RIG 4VR er skræddersyet VR headset til din Virtual Reality oplevelse på PS4. Det er specielt designet til at fungere gnidningsfrit med dine PlayStation VR briller, så du får den allerhøjeste komfort og fordybelse, når du lever dig ind i den virtuelle verden - med billede og lyd i verdensklasse.

Brand: Plantronics

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 206816-05
Color: 4

Beskrivelse

Detaljer

Skabt til din virtuelle verden
Plantronics RIG 4VR er lavet med ét mål for øje: At gøre din oplevelse med PlayStation VR til en fordybende rejse, så du kan nyde hvert et virtuelt øjeblik fuldt ud. Det er specialkonstrueret til at sidde perfekt sammen med dine PlayStation Virtual Reality briller, så du mærker den maksimale komfort i både billede og lyd.

Mikrofonen med indbygget støjdæmpning sikrer dig, at du bliver hørt, når du spiller multiplayer, og lyddriverne i høretelefonerne er skabt til at give dig et ekstra boost i bassen for at give indlevelsen det ekstra skub. Lyden er selvfølgelig i fuld HiFi-stereo, så du oplever et levende og dynamisk lydbillede i både spil, film og musik.

Større komfort og fleksibilitet
De ovale ørekopper med memory-skum og den lette og fleksible hovedbøjle med selvjusterende hovedbånd sidder behageligt på dit hoved, og med åben ventilation har du større føling med rummet omkring dig. Det giver både en bedre balance for kroppen og en større afkøling, når du har dit VR headset på i længere tid ad gangen.

Med det fleksible og modulære design kan du skille dit PlayStation headset fuldstændigt ad og samle det igen, når du har behov for det. Mikrofonen kan tages af, det samme gælder ørekopperne, hovedbåndet i bøjlen, ørekopperne og kablerne. Det er nemt at pakke sammen og sætte til - både når du er på din PS4, computer og mobil.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-2 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

For bestillinger over 400,- kr: Fragtfri levering

For bestillinger under 400,- kr:

Levering, erhverv: 40,- kr.
Levering, privat: 65,- kr.
Afhentning, posthus/døgnboks: 50,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12, 13-15.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.