Plantronics Elara 60 E

6.249,00 kr. 4.999,20 kr.
Udsolgt
SKU
212952-419

Plantroncis Elara 60 E gør din mobiltelefon til en fuldt professionel kommunikationscentral, når du er ved skrivebordet. Nem opkaldsstyring med fuldt tastatur og headsettilslutning til Voyager og Blackwire serierne leverer alt, hvad du har behov for, når du samarbejder med kolleger og taler med kunder.

Styrk samarbejdet
Plantronics Elara 60 E er en innovativ mobilstation til dig, der anvender mobiltelefonen til din professionelle kommunikation og samarbejde. Sæt din smartphone til stationen og gør opkaldet endnu bedre med automatisk tilslutning til dit Plantronics headset og forbedret opkaldsstyring.

Mobilstationen er nem at installere, der er ingen brug for serviceydelser og ingen ekstra ledninger tilsluttet. Du sætter den til strømmen, parrer din mobiltelefon, og du er klar til at køre. Det er nemt, sparer tid og giver dig større råderum ved skrivebordet.

Elara 60 E er kompatibelt med Microsoft Teams, og du kan med et enkelt tryk på en knap tænde for det og komme hurtigt i gang med bl.a. videosamtaler og konferenceopkald. Eller du kan du kan styre dine samarbejdsværktøjer via Microsoft Cortana stemmekontrollen.

Den eneste telefon du behøver
Med Plantronics Elara 60 E behøver du ingen anden telefon end din smartphone. Når du sætter mobiltelefonen til, vil du forvandle den til en fastnettelefon på dit skrivebord med alle de fordele, der følger med. Du kan hurtigt ringe ud, justere lydstyrken og meget andet, og du kan vælge at tilslutte en lang række Plantronics headset direkte, så du altid er klar til opkaldet, når telefonen ringer. Elara 60 virker med alle Plantronics Voyager og Blackwire headset.

Du kan desuden holde din telefon konstant opladet med det tilsvarende opladekabel. Sæt det mellem mobilstationen og din smartphone, og du løber aldrig tør for strøm.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.