Plantronics Calisto 7200

1.495,00 kr. 1.196,00 kr.
Udsolgt
SKU
207913-01

Plantronics Calisto 7200 er en lille, transportabel speakerphone, du hurtigt og nemt kan slutte til din PC eller mobil, når du skal have flere med på samtalen. Med sin indbyggede 360° mikrofon og højttaler, kan alle være med inden for en tre meters radius.

 

Calisto 7200 er certificeret til Skype for Business og Lync

Hurtige telefonmøder i høj kvalitet
Plantronics Calisto 7200 er en enkel og brugervenlig konferencetelefon i topkvalitet til dig, der ønsker hurtigt og nemt at stable en telefonsamtale med flere i din ende på benene. Du kan slutte den til din computer eller mobil i et snuptag via USB eller Bluetooth, og med Plug&Play fungerer den med det samme, du sætter den til.

Fire indbyggede retningsbestemte MEMS mikrofoner sørger for at opfange alt, hvad der bliver sagt i lokalet inden for tre meter. Bredbåndslyd og digital lydbehandling sørger for at holde samtalen skarp, uden I oplever støj, udfald eller ekko. Højtaleren sidder på toppen af konferencetelefonen og leverer en tydelig samtalelyd, så alle i lokalet er med.

Nem at styre og tage med
Det intuitive kontrolpanel gør det enkelt for dig at styre opkaldet og lydstyrken med et enkelt tryk. Skru op og ned, besvar og læg på, eller sæt mikrofonen på lydløs med en simpel berøring.

Calisto 7200 er nem at tage med, når du skal på farten. Med en batterilevetid på over 6 timers aktivt brug, har du rigeligt med strøm til de hurtige telefonmøder. Speakerphonen har desuden en stærk beskyttelse mod støv og regn, så du ikke skal være nervøs, når du har den med udendørs. Med en vægt på kun 270 g er den både lille og let i tasken.

Du kan også hurtigt bede konferencetelefonen om at glemme alle parrede Bluetooth enheder, hvis du oplever besvær med at koble den på en ny. På denne måde kan du altid tage den frem, ligegyldigt hvis telefon, den skal tilsluttes.

Ved at benytte den indbyggede låsemekanisme beskytter du også din Calisto speakerphone mod at blive væk fra konferencerummet.

Calisto 7200 er certificeret til Skype for Business og Lync

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.