Flere visninger

Plantronics Calisto 620-M

795,00 kr ( 636,00 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Calisto 620-M er en lille og let speakerphone med Bluetooth, du hurtigt kan koble til din Skype for Business på PC eller mobil. Med op til 7 timers aktivt batteri kan du nemt tage den med dig, når du hurtigt skal sætte telefonmødet op, hvor end du er.

 

Calisto P620-M er certificeret til Skype for Business og Lync

Brand: Plantronics

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 86701-02
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Hurtig forbindelse med solid lyd
Plantronics Calisto P620-M er en kompakt trådløs speakerphone, du hurtigt og nemt kan koble til både PC og mobil. Sæt den lille Bluetooth dongle i computeren eller forbind direkte til din mobil og nyd godt af den lange trådløse rækkevidde, så du kan sætte din konferencetelefon der, hvor den fanger dig bedst. Med Plug & Play skal du ikke tænke over besværlig installation - den virker med det samme.

Med 360° mikrofoner og lyd fanger Plantronics Calisto 620-M, hvad der bliver sagt i rummet, ligegyldigt hvor du sidder. Du kan desuden klart og tydeligt høre, hvad der bliver sagt i den anden ende. Støjreduktion fjerner forstyrrende lydkilder fra elektronik og småsnak, så kun den rene stemme går igennem til modtageren. Digital lydbehandling sørger yderligere for at forhindre udfald og ekko, så samtalen kan foregå så rent og gnidningsfrit som overhovedet muligt. Calisto er den perfekte konferencetelefon til små møder, hvor I er op til 4 personer.

Hold dine møder overalt
Du får med Plantronics Calisto den fleksibilitet, du har brug for, når du hurtigt skal sætte telefonmødet op, hvor du er. Den pakkes nemt ned i det medfølgende rejseetui, og med en batteritid på op til 7 timers aktivt brug kan du let bruge den i flere arbejdsdage på en enkelt opladning. Sæt den til din smartphone eller PC overalt, da den hverken fylder meget eller kræver yderligere installation.

Med det indbyggede panel kan du styre både samtaler og lyd uden at skulle bruge hverken din PC eller mobil. Du kan hurtigt både besvare opkald og lægge på, sætte mikrofonen på lydløs og skrue op og ned for lydstyrken.

Calisto P620-M er certificeret til Skype for Business og Lync

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 13-15.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.