Plantronics Calisto 620

795,00 kr. 636,00 kr.
Udsolgt
SKU
86700-02

Plantronics Calisto 620 er en lille og let speakerphone, du hurtigt og nemt kan koble op på PC og mobil via Bluetooth og hold dine telefonmøder i højeste lydkvalitet. Med en batterilevetid på op til 7 timer kan du nemt tage den med dig overalt, uden du behøver at bekymre dig om strøm.

Hurtig forbindelse med solid lyd
Plantronics Calisto P620 er en lille og let konferencetelefon, du hurtigt og enkelt kan bruge til din mobiltelefon og softphone. Calisto 620 bruger Bluetooth til at forbinde med, så du slipper helt for ledninger. Sæt Bluetooth donglen i din PC for at nyde stabile og trådløse konferenceopkald via din computer eller kobl din speakerphone direkte til mobilen via Bluetooth forbindelse. Med op til 10 meters rækkevidde har du en fantastisk frihed til at sætte din Calisto der, hvor den fanger, hvad du siger allerbedst.

Du kan sætte den op alle steder og holde møder i højeste HD Voice kvalitet med 360° lyd og mikrofoner, der optager i alle retninger. Noise Cancel fjerner støj fra mennesker og elektronik i rummet, så alt går tydeligt igennem. Den digitale lydbehandling gør alle stemmer rene og tydelige, og den reducerer samtidig både udfald og ekko på linjen, så samtalen foregår glidende og let. Calisto P620 fungerer upåklageligt for op til 4 personer i lokalet.

Hold dine møder overalt
Calisto er den mest fleksible og transportable speakerphone, du kan forestille dig. Med sin batterilevetid på op til 7 timers aktivt brug kan den nemt følge med dig gennem hele din arbejdsdag - lige gyldigt hvor mobil du har brug for at være. Sæt den nemt til din smartphone eller PC overalt, og den er klar til at håndtere dine samtaler til perfektion. Sæt din Bluetooth dongle i den lille magnetiske lomme i konferencetelefonen og pak dem ned i det medfølgende etui for en nem og sikker transport.

Brug panelet på speakerphonen til nemt at besvare opkald og lægge på, samt justere lydstyrken og sætte mikrofonen på lydløs. Det gør dig i stand til hurtigt at styre dine samtaler, uden du skal have din PC frem eller mobilen op af lommen.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.