Plantronics Calisto 610-M

695,00 kr. 556,00 kr.
Udsolgt
SKU
201859-02

Plantronics Calisto 610-M er en lille og let speakerphone med sikker og nem USB-forbindelse, der integrerer automatisk med din Lync på PC, så du får det meste ud af dine telefonmøder. Du kan pakke den sammen og sætte den op på ingen tid.

 

Calisto P610-M er certificeret til Skype for Business og Lync

Hold mødet overalt
Plantronics Calisto 610-M er en fantastisk transportabel konferencetelefon specielt designet til Skype for Business og Lync. Med Plug&Play kan du tage din P610-M med dig overalt og bruge den på enhver computer uden at skulle tænke på installation - du sætter den bare til via USB. Da den trækker strømmen over dit USB-stik, behøver du ingen strømkontakt i nærheden. Pak den ned i det medfølgende rejseetui for ekstra beskyttelse under transporten.

Med 360° lyd og omni-direktionelle mikrofoner kan du holde møder i højeste HD Voice kvalitet overalt. Med indbygget støjreduktion frafiltrerer din Plantronics speakerphone automatisk blæsere, projektorer og andre støjkilder fra dine omgivelser. Den indbyggede digitale lydbehandling reducerer både ekko og udfald, så samtalen forløber glidende og letforståeligt for alle parter.

Du kan nemt styre opkaldet direkte på din konferencetelefon, så du uden at skulle række ud efter din computer både kan tage telefonen, lægge på, mute mikrofonen og justere lydstyrken.

Plantronics Calisto P610-M er certificeret til Skype for Business og Lync

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.