Plantronics Calisto 610

695,00 kr. 556,00 kr.
Udsolgt
SKU
201859-01

Plantronics Calisto 610 er den lille og lette konferencetelefon med sikker og nem USB-forbindelse til din PC. Den giver dine telefonmøder den højeste lydkvalitet, og du kan nemt pakke den sammen og sætte den op overalt. Den får strømmen direkte fra din PC og er derfor ikke afhængig af strømkabel.

Hold mødet overalt
Plantronics Calisto P610 er den lille og lette konferencetelefon med sikker og nem USB-forbindelse til din PC. Den får strøm direkte gennem USB-tilslutningen og kræver derfor ikke en stikkontakt i nærheden. Med Plug & Play virker den med det samme, uden du skal gøre noget selv - udover at sætte din Plantronics speakerphone til computeren. Den leveres med et blødt rejseetui, så du nemt kan pakke den sikkert ned under transport.

Med 360° lyd og mikrofoner i flere retninger kan du sætte den op alle steder og holde møder i højeste HD Voice kvalitet med op til 4 deltagere i rummet. Noise Cancel dæmper al støj fra projektorer og computere, så alle ord bliver helt tydelige. Den indbyggede digitale lydbehanding forhindrer udfald og ekko, så du og dine kolleger altid går tydeligt igennem under samtalen.

Med det indbyggede panel kan du både tage opkaldet og lægge på, samt justere lydstyrken og sætte mikrofonen på mute, uden du skal have computeren inden for rækkevidde.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.