Flere visninger

Plantronics Blackwire C725

1.195,00 kr ( 956,00 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Blackwire C725 er et USB headset til PC, der i ikke alene giver dig den bedste HiFi lyd. Det giver dig også den bedste støjbeskyttelse, så du kan tale med dine kunder i alle arbejdsmiljøer.

Brand: Plantronics

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 202580-01
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Større fokus uden støj
Blackwire C725 er topproduktet i Blackwire serien. Det er ideelt til dig, der sidder i et støjfyldt miljø og har behov for professionel samtalekvalitet og fokus på eget arbejde. Med Active Noise Cancel kan du lukke støjen ude og undgå at blive forstyrret af medarbejdere eller kontorudstyr. Med Smart Sensor teknologi kan du besvare opkald ved at tage headsettet på eller sætte musikken på pause ved at tage det af. Fold headsettet sammen og læg det i det lækre rejseetui og tag det med overalt.

Samtale og lyd i centrum
HD Voice, Digital Signal Processing og Noise Cancel giver dig en helt naturlig og tydelig stemmelyd i samtalen, og med SoundGuard er du fuldt beskyttet mod høje lyde. HiFi høretelefonerne har en enorm lydgengivelse, der gør både musik og stemmer en fryd at lytte til. Opkaldsstyring på ledningen og Dynamic EQ gør, at du nemt kan skifte mellem musik og telefonopkald uden at gå på kompromis.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse USB kabel

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.