Flere visninger

Plantronics Blackwire C720-M

1.195,00 kr ( 956,00 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Blackwire C720-M er dit professionelle headset til både Lync på din PC med USB og til din mobiltelefon med Bluetooth. Med HiFi får du den bedste lyd til både musik og samtaler.

 

Blackwire 720-M er certificeret til Skype for Business og Lync

Brand: Plantronics

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 87506-11
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Til dit professionelle liv
Plantronics Blackwire C720-M er det fuldt professionelle Skype for Business certificerede headset med USB kabel og det smarte trådløse headset til din mobil med Bluetooth. Ørepuderne i blød kunstlæder og det smarte rejseetui gør Blackwire 720-M perfekt til både kontoret og på farten. Du kan nemt styre både opkald og lydstyrke med kontrollen på ledningen, og med Smart Sensor teknologi skal du bare tage headsettet på for at besvare telefonen. Det er dit simple headset i høj kvalitet til dit professionelle liv.

Overlegen lyd til samtaler og musik
Blackwire C720-M sikrer dig, at dine kundesamtaler altid er i den højst mulige kvalitet. Med HD Voice og Digital Sound Processing får du en klar og naturlig stemmegengivelse. Noise Cancel sørger for at blokere uønsket støj fra omgivelserne, og SoundGuard teknologien beskytter dig mod pludelige høje lyde. HiFi lyd i høretelefonerne giver dig en fantastisk musikoplevelse, og når bruger Skype for Business, skifter Dynamic EQ lydindstillingerne for at give dig den optimale samtalelyd.

Blackwire C720-M er certificeret til Lync og Skype for Business

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse USB kabel

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.