Flere visninger

Plantronics Blackwire C720

995,00 kr ( 796,00 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Blackwire C720 kombinerer på bedste vis USB til din PC med Bluetooth til din mobiltelefon. Du kan kontrollere opkald og lyd på alle enheder, og med HiFi har musik og samtaler aldrig lydt bedre.

Brand: Plantronics

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 87506-12
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Til dit professionelle liv
Plantronics Blackwire C720 er headsettet til både din PC og mobil med USB og Bluetooth. Ørepuderne i blød kunstlæder og det smarte rejseetui gør Blackwire 720 perfekt til både kontoret og på farten. Du kan nemt styre både opkald og lydstyrke med kontrollen på ledningen, og med Smart Sensor teknologi skal du bare tage headsettet på for at besvare telefonen. Det er dit simple headset i høj kvalitet til dit professionelle liv.

Overlegen lyd til samtaler og musik
Blackwire C720 giver dig alle de funktioner, der får dine kunder til at opleve den fuldt professionelle samtalekvalitet. HD Voice og Digital Sound Processing giver dig en krystalklar og naturlig stemmegengivelse. Noise Cancel sørger for at blokere uønsket støj fra dine omgivelser, og SoundGuard teknologien beskytter dig mod høje lyde. HiFi lyd i høretelefonerne giver dig en fantastisk musikoplevelse, og når du skal tale i telefon, skifter Dynamic EQ lydindstillingerne for at give dig den optimale samtalelyd.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse USB kabel

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 13-15.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.