Flere visninger

Plantronics Blackwire C710

895,00 kr ( 716,00 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Blackwire C710 er det unikke headset, der på bedste vis kombinerer USB til din PC med Bluetooth til din mobiltelefon. Du får samtidig alle intuitive funktioner, der lader dig kontrollere opkald og lyd med headsettet, så du kan gøre din arbejdsdag endnu mere effektiv.

Brand: Plantronics

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 87505-02
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Til kontoret og på farten
Plantronics Blackwire C710 virker både til din PC med USB kabel og til din mobil med Bluetooth. Ørepuden i blød kunstlæder gør Blackwire 710 perfekt til lang tids brug på kontoret, og du kan med Bluetooth gå trådløs på farten. Du kan nemt styre både opkald og lydstyrke med kontrollen på ledningen, og med Smart Sensor teknologi skal du bare tage headsettet på for at besvare telefonen. Blackwire C710 kommer med et smart rejseetui, så du altid kan have det på dig, selvom du ikke har det på.

Fuldt professionel samtalekvalitet
Blackwire C710 giver dig alle de funktioner, der får dine kunder til at opleve den fuldt professionelle samtalekvalitet. HD Voice og Digital Sound Processing giver dig en krystalklar lyd. Noise Cancel sørger for at blokere uønsket støj fra dine omgivelser, og SoundGuard teknologien beskytter dig mod høje lyde igennem høretelefonen. Dynamic EQ justerer lyden automatisk, alt efter om du taler i telefon eller streamer lyd.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse USB kabel

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.