Plantronics Blackwire C435-M

595,00 kr. 476,00 kr.
Udsolgt
SKU
85801-05

Plantronics Blackwire C435-M er det diskrete headset til Skype for Business og er perfekt til bl.a. videokonferencer. Du kan endda selv bestemme, om det skal sidde på ét eller begge ører. Det virker med det samme, når du sætter det i din PC med USB.

 

Blackwire C435-M er certificeret til Skype for Business og Lync

Det diskrete headset
Plantronics Blackwire C435-M er det diskrete USB headset til Skype for Business, der sidder behageligt bag dit øre. Du slipper for hovedbøjle, og med det modulære design kan du selv bestemme, om du vil bruge det på et eller begge ører. Det medfølgende rejseetui gør, at du kan tage dit headset med overalt. Med Plug & Play virker det med det samme, når du sætter det i enhver computer.

Professionel lyd til små penge
Blackwire C435-M sikrer dig en fuldt professionel samtalekvalitet, både over PC- og videotelefoni. HD Voice giver dig sammen med Digital Sound Processing en krystalklar lyd i dine samtaler. Noise Cancel sørger for at blokere uønsket støj fra dine omgivelser, og SoundGuard teknologien beskytter dig mod høje lyde igennem høretelefonen. Dynamic EQ sørger for at justere lyden automatisk, alt efter om du taler i telefon eller streamer lyd.

Blackwire C435-M er certificeret til Skype for Business og Lync

Specifikationer
Headset forbindelse USB kabel

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.