Flere visninger

Plantronics Blackwire 7225 White USB-C

1.195,00 kr ( 956,00 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Blackwire 7225 White er et headset i høj kvalitet, er tilsluttes din computer med USB-C. Du kan nyde godt af indbygget støjreducerende ANC teknologi, der hjælper med at få koncentration i det åbne kontormiljø.

Blackwire 7225 er Certificeret til Skype for Business

Brand: Plantronics

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 211155-01
Color: 4

Beskrivelse

Detaljer

Fri for støj
Plantronics Blackwire 7225 er er et særdeles velegnet værktøj, hvis du har behov for at kunne koncentrere dig i et støjfyldt lokale. Højttalerne har indbygget ANC teknologi, som dæmper de støjgener, der er omkring dig, så du kan få fuldt fokus på de vigtige mails og samtaler med dine kunder. Der er fire indbyggede mikrofoner, der automatisk registrerer og fjerner støj både for dig og den du taler.

Plug n’ Play
Blackwire 7225 forbindes med USB-C til din PC eller Mac og har certificering til Skype for Business. Derudover understøtter det mange andre UC løsninger såsom Cisco, Avaya og Unify. Du kan også hente gratis Plantronics Hub software, som du kan opdatere dit headset med og ændre indstillinger.

Styr musik og kald på headset
Hvis du lytter til musik mens du arbejder kan du let skifte nummer, vælge pause/play og justere volumen direkte på dit headset. På Blackwire 7225 kan du også besvare og afslutte kald, og der er ligeledes knapper til mute og ANC on/off.

Hvad er der i kassen?
Plantronics Blackwire 7225 i hvid farve med USB-C stik og en rejsetaske, der beskytter dit headset mod stød og ridser, når du har det med på farten.

Plantronics Blackwire 7225 er certificeret til Skype for Business og Lync

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse USB-C kabel

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.