Flere visninger

Plantronics Blackwire 7225 White USB-A

1.195,00 kr ( 956,00 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Blackwire 7225 White USB headset i stilrent design med lyd i høj kvalitet. Nem og elegant plug n’ play løsning til Skype, som anvender aktiv støjreduktion til at skabe fokus på samtalen med din kunde.

Blackwire 7225 er Certificeret til Skype for Business

Brand: Plantronics

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 211154-01
Color: 4

Beskrivelse

Detaljer

Undgå forstyrrelser
Plantronics Blackwire 7225 er et støjreducerende headset, der ved hjælp af ANC teknologi aktivt går ind og fjerner støj, når du taler på Skype eller lytter til musik. Når du får fjernet de værste lydgener er det meget nemmere at koncentrere dig om dine opgaver og de vigtige samtaler med kunderne. Den du taler med kan også nyde godt af, at de indbyggede mikrofoner i dit Plantronics headset, som filtrerer baggrundsstøjen fra og lader din stemme gå tydeligt igennem.

Let at gå i gang
Blackwire 7225 kobles til din computer med almindeligt USB- stik og er certificeret til Microsoft Skype for Business. Du kan anvende det både med Windows og MacOS, og så er det kompatibelt med mange af markedets førende softphone løsninger.

Let at betjene
Når du sidder og lytter til musik på Blackwire 7225 kan du nemt skifte nummer, kontrollere play/pause og ændre volumenstyrke på dit headset. Det er også muligt både at besvare og afslutte kald på Blackwire 7225 og mute funktion kan aktiveres, hvis du lige skal spørge en kollega om noget.

Hvad er der i kassen?
Plantronics Blackwire 7225 i hvid farve med USB-A stik og rejsetaske som du kan anvende til at opbevaring under transport. Tasken beskytter dit headset mod støj og slid, når du er på farten.

Plantronics Blackwire 7225 er certificeret til Skype for Business

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse USB kabel

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.