Flere visninger

Plantronics Blackwire 5210

795,00 kr ( 636,00 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Blackwire 5210 giver dig den bedste samtalelyd og komfort for pengene, når du vil tage det næste skridt inden for din telefoni. Mikrofonen er fintunet til at filtrere andres samtaler fra, og ørepuden sidder blødt og lækkert på øret, selv i mange timers brug.

 

Plantronics Blackwire C5210 er certificeret til alle større softphones, inklusive Skype for Business

Brand: Plantronics

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: 207577-01
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Tag det næste skridt i dine samtaler
Plantronics Blackwire C5210 er skabt til dig, der tager dine professionelle telefonsamtaler seriøst. Med opgraderet komfort og en mikrofon i absolut særklasse har du det perfekte headset til din telefoni på arbejdspladsen eller hjemmekontoret.

Mikrofonen er fintunet af teknikerne hos Plantronics til at gøre dine kolleger lydløse i telefonrøret ved at fjerne enhver samtalelyd fra rummet omkring dig. Derfor er det kun din egen stemme, som trænger igennem i opkaldet.

Ved at slå HD Voice til bliver du endda endnu bedre hørt i den anden ende. Mikrofonen fanger din helt fra dyb bas til høje toner, så du lyder mere naturlig end nogensinde før. Derfor kan personen i røret høre dig klart og tydeligt, så I kan tale uden mudret lyd og misforståelser.

Komfort til hele dagen
Hvis du skal tale i telefon med kunder og kolleger en hel arbejdsdag, er en god komfort et absolut must.

Blackwire 5210 er bygget til din arbejdsdag, så du kan nyde godt af professionelle samtaler i topklasse med fantastisk komfort og holdbarhed. Ørepuden i blødt memory skum er betrukket med kunstlæder i høj kvalitet. Kombinationen mellem de bløde materialer gør, at headsettet sidder behageligt på dit hoved, selv når du har det på i flere timer.

Headsettet vejer i sig selv kun 100 gram, og med indbygget SoundGuard® DIGITAL støjbeskyttelse er du også skærmet mod tung og skadelig lyd.

Fleksibilitet frem for alt
Plantronics Blackwire C5210 kan både tilsluttes din PC med USB-kabel og din mobiltelefon med jack-stik. Du er derfor klar til at tage opkaldet, ligegyldig om det er via softphone på computeren eller via din smartphone.

Brug kontrolfunktionerne på dit USB headset til at tage opkaldet, lægge på eller skrue op og ned for lydstyrken. Kontrolstationen sidder placeret i nem afstand på ledningen, så du altid har telefonsamtalen inden for rækkevidde.

Hvis du installerer Plantronics Hub på din PC eller mobil, har du endnu flere muligheder for at personificerer dit headset. Du kan bl.a. justere det maksimale lydtryk for at beskytte dine ører, eller du kan opgradere headsettets software for en endnu bedre oplevelse i fremtiden.

Headsettet leveres med en smart bæretaske, så du altid kan tage det beskyttet med på rejsen. Du kan folde ørestykket ind, så det fylder minimalt i din bagage.

Plantronics Blackwire C5210 er certificeret til alle større softphones, inklusive Skype for Business


Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse USB kabel

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.