Flere visninger

Plantronics Blackwire 3215 USB-C

519,00 kr ( 415,20 kr. Ekskl. moms )

Plantronics Blackwire 3215 USB-C giver dig professionel lyd til dine telefonsamtaler for få penge. Den fleksible tilslutning med både USB-C og jackstik gør dig i stand til at bruge det til både PC og mobil.

 

Blackwire C3215 USB-C er certificeret til Skype for Business

Brand: Plantronics

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 209750-101
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Sublim lyd for pengene
Plantronics Blackwire C3215 USB-C leverer med sit simple og fleksible design en fremragende samtalelyd til din professionelle telefoni. Headsettet er udstyret med den nye USB-C standard, som gør det til en fremtidssikret investering til PC telefoni, og du har også mulighed for at slutte det til mobiltelefonen med 3,5 mm jack.

Mikrofonen er indrettet til at fange din stemme med alle detaljer, mens den filtrerer støjen fra dine kolleger fra. Digital lydbehandling sørger yderligere for at rense lyden. Resultatet er en sprød og tydelig telefonsamtale, og hvis du slår bredbåndslyd til, vil I begge opleve en endnu mere naturlig klang, hvor I kan fortsætte dialogen uden afbrydelser grundet dårlig lydkvalitet.

SoundGuard teknologien beskytter dig derudover mod skadelig støj fra linjen ved at holde lydtrykket nede på et niveau, hvor du ikke lider overlast. Headsettet har desuden en dynamisk equalizer indbygget, så du altid har den bedst mulige lydprofil, hvad end du streamer musik og video, eller du taler i telefon.

Ekstra god komfort, brugervenlighed og holdbarhed
Blackwire 3215 USB-C er lavet til, at du bruger det hele vejen gennem din arbejdsdag. Derfor er ørepuden beklædt med blødt skum, som sidder nænsomt på øret, mens den sørger for, at du kan høre den person, du taler med. Du har det andet øre fri til at holde overblikket over det lokale, du sidder i.

Der sidder på ledningen en let tilgængelig og intuitiv konsol, som du kan bruge til at kontrollere både lyd og samtaler. Med et enkelt tryk på en knap kan du besvare opkaldet, lægge på, slukke for mikrofonen og justere lydstyrken efter dine egne præferencer.

Hovedbøjlen er konstrueret i let metal, som nemt tåler heldagsbrug. Udover at give dit Blackwire headset en ekstra holdbarhed, sørger det for at holde vægten nede, så det vejer under 100 gram på hovedet.

Yderligere information

Yderligere information

Headset forbindelse USB-C kabel

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.