Flere visninger

Plantronics BackBeat Sense

1.295,00 kr ( 1.036,00 kr. Ekskl. moms )

Udgået, se flere musik headset her

Plantronics BackBeat Sense giver dine kræsne ører en kælen behandling. Ikke alene sidder det perfekt på hovedet med sit lette og behagelige design, lyden er også rig på detaljer i alle ender af spektret. Og ikke mindst: Det er 100 % trådløst med indbygget klasse 1 Bluetooth. Så slå dig bare løs!

Brand: Plantronics

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 202649-05
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Bedre musik i et smukt design
Plantronics BackBeat Sense leverer en solid lydoplevelse til dit daglige musikbehov. Det skyldes den perfekte balance mellem en rig bas og sprød diskant, der gør musikken endnu mere åben og levende for hver gang du hører den. Headsettet ser ikke alene godt ud, det sidder også let og behageligt på hovedet, så du aldrig får ondt. De store bløde ørepuder med memory foam sidder diskret, men solidt på dine ører, og puden i hovedbøjlen tilpasser sig automatisk, så den altid sidder godt.

Oplev den totale trådløse kontrol
Ikke alene får du rig lyd og stor komfort, men du slipper også for filtrede kabler og besværet med at have mobilen op af lommen. BackBeat Sense er fuldstændigt trådløst med klasse 1 Bluetooth, så du har større rækkevidde end nogensinde før! Du kan styre musikken og lydstyrken frit på headsettet, og med den indbyggede mikrofon kan du endda tage opkaldet uden nogensinde at tage telefonen op til øret. Du kan oveni købet være koblet på to Bluetooth enheder samtidig. Med en batterilevetid på op til 18 timer og en luksuriøs rejsetaske er BackBeat Sense din allerstørste ven til musik og opkald på rejsen.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-2 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

For bestillinger over 400,- kr: Fragtfri levering

For bestillinger under 400,- kr:

Levering, erhverv: 40,- kr.
Levering, privat: 65,- kr.
Afhentning, posthus/døgnboks: 50,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-14.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.