Plantronics BackBeat Sense

1.355,00 kr. 1.084,00 kr.
Udsolgt
SKU
203749-05

Udgået, se flere musik headset her

Plantronics BackBeat Sense tilfredsstiller selv dine mest kræsne behov med sin perfekte komfort, trådløse features og stærke lyd i et lækkert og indbydende design. Med op til 18 timers batterilevetid har du din nye ven til musik og streaming på farten.

Bedre musik i et smukt design
Plantronics BackBeat Sense giver dig med sin detaljerede lyd og komfortable design alt, hvad du behøver til at nyde musik og streaming dagen lang. Den rige bas er kombineret med en overraskende detaljeret diskant, som gør musikken både åben og inviterende.

Ikke alene spiller headsettet godt, det sidder også komfortabelt og let på hovedet, så du hverken mærker ubehag eller smerte, selv efter flere timer. Ørepuderne er lavet i memory foam og tilpasser sig hurtigt dine ører, så de både skærmer af for støj og sidder ekstra behageligt. Hovedbøjlen har en fleksibel pude, som lægger sig automatisk op ar dit hoved og sikrer stabilitet, samtidig med den føles blød og lækker.

Oplev den totale trådløse kontrol
BackBeat Sense stråler ikke kun med sin kompakte komfort og store lyd, men også ved at give dig kontrollen over musik og mobilsamtaler med et enkelt tryk - helt uden ledning. Med den indbyggede klasse 1 Bluetooth har du den størst mulige trådløse rækkevidde til din mobiltelefon, så du ikke længere er bundet til at have den i lommen hele tiden.

Med intuitive knapper på headsettet kan du styre alt fra lydniveau og afspilning af musik til besvarelse og mikrofonlyd under opkald. Smart Sensor teknologien sætter automatisk musikken på pause og i gang, når du tager headsettet af og på, og den tager også automatisk opkaldet for dig. Batterilevetiden er på op til 18 timer, så du har mere en rigeligt glæde af headsettet i din hverdag, inden det kræver en ny optankning af strøm.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.