Plantronics BackBeat PRO+

1.995,00 kr. 1.596,00 kr.
Udsolgt
SKU
204800-05

Plantronics BackBeat PRO+ tager dine trådløse musikoplevelser med over i computeren. Du får den overlegne lyd og komfort fra det velkendte headset til mobil og tablet plus en USB-dongle med Bluetooth til din PC, så du uden besvær nu kan streame musik og film og endda game med den velkendte Plantronics lyd.

 

BackBeat PRO+ er udgået. Se vores udvalg af musik headset her

Fantastisk lyd og komfort
Plantronics BackBeat PRO+ leverer en suveræn musiklyd hele vejen rundt. Den dybe bas giver en fyldighed, som underbygger detaljerne i mellemtonen og diskanten, så du får en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige. Den fantastiske lyd understøttes af en altomfavnende komfort, der lukker dig inde i din egen sfære uden at føles trykkende. aptX-standarden giver dig en enormt detaljerig lyd med Bluetooth, samtidig med at den eliminerer forsinkelse, når du ser film - lyd og billede vil sære synkroniserede.

Ørepuderne er bløde og tykke og pakker nænsomt dine ører ind, mens du kan justere den polstrede hovedbøjle, så headsettet sidder solidt og behageligt plantet på hovedet. Med Active Noise Cancel kan du sortere endnu mere baggrundsstøj fra, så tog, biler, bus og fly lyder som en stille hvisken, mens du nyder musiklyden i topkvalitet.

Komplet kontrol over både mobil og PC
Med Bluetooth slipper du fuldstændigt for besværlige ledninger. BackBeat PRO+ har indbygget Klasse 1 Bluetooth, der giver dig op til 100 meters forbindelse, så du virkelig føler den trådløse frihed. Med i købet får du en USB-dongle med Bluetooth til PC, så du kan nyde godt af musik, samtaler og spil - ikke kun på mobilen, men også på computer.

Med Multipoint teknologien kan du koble dit BackBeat headset til to enheder på samme tid. Så hvis telefonen kalder, mens du er på PC, kan du uden problemer besvare den med headsettet og skifte tilbage til computeren, når du lægger på. Med både indbygget opkaldskontrol og musikstyring kan du styre både samtaler og lyd uden at skulle have mobilen op af lommen eller række ud efter musen.

Med en batterilevetid på hele 24 timer og 21 dages standby vil du sjældent løbe tør for strøm. Hvis uheldet skulle være ude, eller du har mobilen på fly-mode, kan du nemt og enkelt skifte over til 3,5 mm kabel, og du vil kunne lytte videre uden at bruge strøm. En enkelt opladning tager kun tre timer, og med DeepSleep kan du lægge headsettet væk i op til et halvt år, uden det mister batteri.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.