Plantronics BackBeat PRO 2 SE

2.295,00 kr. 1.836,00 kr.
Udsolgt
SKU
207120-05

Plantronics BackBeat PRO 2 SE giver dig den ultimative trådløse frihed til musik og samtaler på din mobiltelefon, når du vil fordybe dig hjemme, på arbejde eller på farten. Med det kompakte design, den store komfort, rige musiklyd, modstandsdygtige rejseetui og lange batterilevetid har du den perfekte lydpartner til hverdag og rejser.

Oplev lyden med stil
Plantronics BackBeat PRO 2 SE giver dig lyd, komfort og holdbarhed til at kunne nyde musik uden forstyrrelser, hvor du vil og når du vil. De store, bløde ørepuder i Memory Foam og kunstløder sætter sig solidt og behageligt om dine ører og lukker for støjen uden at være påtrængende. Med en reduceret størrelse på hele 35 prc. i forhold til forgængeren og en vægt på sølle 289 g kan du bære headsettet med lethed og stil, og du får præcis den samme gode lyd og række af funktioner.

Smart Sensor teknologien starter musikken og sætter den på pause, når du tager headsettet af og på. Med den indbyggede mikrofon kan du også tage telefonen og føre samtaler i høj lydkvalitet. Med udvidet kontrol på headsettet kan du både styre lyd og opkald med enkle og lette berøringer, så du ikke behøver at række ud efter mobilen hver gang. Mikrofonen giver dig som en bonus mulighed for at høre verden udenfor med et tryk på en knap, så du hverken misser nogen annonceringer i lufthavnen eller på togstationen.

Fordyb dig i musikken
BackBeat PRO 2 SE blokerer med sin aktive støjreduktion effektivt for den allermest insisterende baggrundsstøj. Du slipper for at blive forstyrret af S-toge, busser eller flymotorer, når du fordyber dig i din yndlingsmusik eller film. Du kan med et enkelt tryk slå den til og fra, så du også kan spare på batteriet, eller befinder dig et sted, hvor du ikke behøver den.

Høretelefonerne giver dig en imponerende balanceret lydbillede med fokus på alle detaljer i musikken. Bassen er til stede med en mærkbar kraft uden at overvælde, og diskanten giver et nuanceret billede, som åbner enhver form for musik uden at skære i ørerne. Den indbyggede aptX-teknologi gør hovedtelefonerne i stand til at modtage en endnu bedre lyd, end du kan forestille dig over Bluetooth, og den sørger samtidig for, at du ikke oplever forsinkelse, når du ser film eller spiller på din mobil eller tablet.

Total trådløs frihed
Med indbygget Klasse 1 Bluetooth giver dette Plantronics headset dig den største rækkevidde, du kan opleve, med op til 100 meters bevægefrihed. Du kan oveni koble det på to enheder samtidig med Multipoint teknologien, så du roligt kan tage telefonen, mens du ser film eller spiller på din tablet. Med op til 24 timers aktiv batterilevetid og 21 dages standby vil du sjældent løbe tør midt i dit favoritnummer, men hvis det skulle ske, eller du sidder på flyet, kan du med lethed sætte 3,5 mm jack kablet til og lytte videre uden at bruge strøm. Med DeepSleep kan du endda lade headsettet ligge i op til et halvt år, uden det mister batteri. Og på bare 3 timer er du ladet fuldt op igen.

BackBeat PRO2 SE leveres med et smart og holdbart hardcase rejseetui, der modstår ethvert tryk fra baggagekabiner, klemte tasker og andre udfordringer. Du kan med ro i sindet pakke dit headset ned, når du er på farten, så du er klar til at opleve musikken trådløst i højeste kvalitet, hvor end du er i verden.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.