Plantronics BackBeat PRO 2

1.995,00 kr. 1.596,00 kr.
Udsolgt
SKU
207110-05

Plantronics BackBeat PRO 2 leverer den fantastiske lyd og funktionalitet, du kender fra et BackBeat headset, men nu i et bedre og mere kompakt design. Det betyder både større komfort og udseende, så du uden problemer kan nyde godt af trådløs musik i verdensklasse hvor du vil, når du vil.

Oplev lyden med stil
Plantronics BackBeat PRO 2 er det oplagte headset til dig, der vil fordybe dig i din lyd uden at gå på kompromis med hverken stil eller komfort. Headsettet sidder solidt over dine øret med bløde ørepuder og hovedbøjle i behagelig kunstlæder. Plantronics har reduceret størrelsen fra forgængeren med 35 procent, så du får den samme gode lyd og fede funktioner i en mere kompakt og komfortabel pakke - det vejer kun 289 g.

Headsettet har indbygget Smart Sensor, der automatisk starter musikken og sætter den på pause, når du tager det af og på. Du kan også besvare telefonopkald automatisk på samme måde. Du kan styre lydstyrken, skippe numre, sætte musikken i gang og pause og besvare opkald på headsettet. Som en bonus kan du høre alt i dine omgivelser med et tryk på en knap, som skruer ned for lyden i høretelefonerne og tænder for en mikrofon udadtil.

Fordyb dig i musikken
BackBeat PRO 2 har indbygget aktiv støjreduktion, der blokerer for endnu mere af støjen udefra. Det giver dig et yderligere lag af beskyttelse, når du hellere vil høre musik i stedet for S-toge, bilstøj eller flymotorer. Du kan selv vælge at slå den til eller fra, hvis du enten foretrækker at lytte til musik uden eller er ved at løbe tør for batteri.

Høretelefonerne er af exceptionel HiFi-kvalitet og giver et solidt, balanceret lydbillede i både bas, mellemtone og diskant, så du får den fulde musik i ren form. Den indbyggede aptX-teknologi sørger for, at du modtager lyden i høj kvalitet, så du ikke mister nuancerne, når du lytter via Bluetooth. Teknologien sørger derudover for, at du ikke oplever forsinkelse i lyd, når du ser film og video eller spiller.

Nul ledning
Headsettet er 100 % trådløst med klasse 1 Bluetooth. Det betyder en rækkevidde på op til 100 m, hvilket giver dig rig mulighed for at lade mobilen ligge på borden, når du selv går rundt i hjemmet. Med Multipoint teknologien kan du koble dig på to enheder ad gangen, så du hurtigt kan tage telefonen med headsettet, mens du ser film på din tablet.

Batterilevetiden er på op til hele 24 timers brug og 21 dages standby, og med DeepSleep kan du lade headsettet ligge i op til 6 måneder, uden batteriet løber tør. Hvis du er ved at gå død på batteri, eller du sidder på flyet, kan du uden problemer skifte Bluetooth lyden ud med et 3,5 mm jack, som giver dig den samme gode lyd uden at bruge strøm. Efter 3 timers opladning er BackBeat PRO 2 klar til at servicere dine trådløse musikoplevelser for fuld styrke igen.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.