Plantronics BackBeat GO 810 Graphite Black

1.195,00 kr. 956,00 kr.
Udsolgt
SKU
211820-99

Plantronics BackBeat GO 810 Graphite Black over-ear høretelefoner med to niveauer af aktiv støjreduktion lader dig høre den musik, du elsker, uden de forstyrrelser du hader. Med op til 28 timers batteri på en enkelt opladning kan du roligt lade dig fordybe derhjemme og på farten.

Fordyb dig i musikken
Plantronics BackBeat GO 810 leverer den ultimative fordybelse i musikken, når du har brug for at lukke vellyden ind og holde omgivelserne ude. Med hele to niveauer af aktiv støjreduktion kan du skærme lyde fra din omverden ude, om det er små eller store mængder støj. Over-ear designet omslutter dine ører og sikrer en yderligere effektiv passiv støjreduktion.

40 mm drivere leverer en HiFi-musiklyd med rige detaljer og en pulserende dynamik, der gør musikoplevelsen til noget helt særligt. Hør alle toner helt ned fra 50 Hz og op til 20.000 Hz. Hvis du ønsker, kan du også slå "Bright" EQ til for at få en endnu større fokus på detaljen i musikken.

Med en vægt på kun 189 gram og polstring i kunstlæder og memory-skum er høretelefonerne skabt til at sidde trygt og behageligt på dine ører i mange timer uden at klemme.

Trådløs forbindelse giver større frihed
Den indbyggede Bluetooth gør det nemt for dig at forbinde dine høretelefoner til mobilen eller computeren og nyde godt af livet uden ledninger. Hvis du forbinder til en klasse 1 Bluetooth enhed har du endda helt op til 50 meters rækkevidde. Du kan endda slutte høretelefonerne til to enheder samtidig.

Batterilevetiden på op til hele 28 timers musik og 22 timer med aktiv støjreduktion er blandt de bedste på markedet. Hvis du har travlt, kan du på bare 10 minutter lade høretelefonerne op til 3 timers brug. Skulle du have behovet, kan du fortsætte musikken uden batteri ved at tilslutte det medfølgende 3,5 mm jack kabel.

Nemt at bruge og tage med
Udbyggede kontrolfunktioner på høretelefonerne gør det nemt for dig at styre både musik og lydstyrke uden at skulle have mobilen op af lommen. Indbyggede mikrofoner og svar/læg på knapper gør dig desuden i stand til at besvare opkaldet, hvis nogen skulle ringe.

Med i pakken følger en beskyttende opbevaringspose, så du uden bekymringer kan tage dine BackBeat GO 810 med på turen. De folder naturligvis sammen, så de fylder minimalt i din bagage.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.