Plantronics BackBeat GO 810 Bone White

1.195,00 kr. 956,00 kr.
Udsolgt
SKU
211822-99

Plantronics BackBeat GO 810 Bone White er et sæt over-ear øretelefoner med aktiv støjreduktion i to niveauer, der giver en musikoplevelse i høj kvalitet i ethvert miljø. Batterilevetiden på op mod 28 timer og rækkevidden på helt op til 50 meter giver dig en endnu større frihed.

Fordyb dig i musikken
Plantronics BackBeat GO 810 er de perfekte høretelefoner til dig, som ønsker fred fra omgivelserne og   vellyd i ørerne. Med to slags aktiv støjreduktion, høj og lav, kan du tilpasse den dine omgivelser, so du har den bedste oplevelse i enhver situation. Høretelefonerne er over-ear og leverer derfor også en ekstra passiv støjreduktion.

Få musiklyd i verdensklasse med en detaljerigdom og dynamik, der slår benene væk under dig. 40 mm drivere skaber en HiFi stereooplevelse i hele spektret, lige fra den dybe, pulserende bas på 50 Hz til de levende overtoner, der får alt til at lyde naturligt på helt op til 20.000 Hz. Du har muligheden for at slå "Bright" EQ til på høretelefonerne for at få endnu mere fokus på detaljerne.

Høretelefonerne er beklædt med blødt kunstlæder og memory-skum, og med en vægt på under 200 gram sidder de let og behageligt på hovedet, også i flere timer.

Trådløs forbindelse giver større frihed
Forbind dit BackBeat GO 810 til to enheder, f.eks. computer og mobil, på samme tid trådløst via Bluetooth. Med en klasse 1 Bluetooth enhed kan du endda nyde godt af en rækkevidde på op mod 50 meter.

Ikke alene har du lang rækkevidde, men også langt batteri. Høretelefonerne holder i op til 28 timers musik og 22 timer med aktiv støjreduktion slået til. Med 10 minutters opladning kan du få batteri til hele 3 timers brug, og hvis du skulle have behov, kan du slutte det medfølgende 3,5 mm jack kabel til og lytte videre uden brug af batteri.

Nemt at bruge og tage med
Du kan med BackBeat GO 810 styre både musik og lyd uden at skulle have mobilen frem. Med kontrolfunktioner på ørerne har du kontrollen lige ved hånden, og du kan endda besvare opkald med den indbyggede mikrofon.

Du får desuden en opbevaringspose i lækre materialer med i pakken, så du kan bevare høretelefoner og tilhørende kabler samme sted. Du kan oveni folde dem sammen, så de fylder minimalt, når du tager dem med i bagagen.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.