Plantronics BackBeat GO 600

749,00 kr. 599,20 kr.
Udsolgt
SKU
211139-99

Plantronics BackBeat GO 600 Navy er et over-ear headset, som bringer musikken til live med den velkendte Plantronics lyd i sublim HiFi-kvalitet. To EQ-indstillinger lader dig vælge, om du vil lade dig overvælde af en forrygende bas, eller om du vil oversvømmes af en sprød detaljerigdom. Med Bluetooth er headsettet komplet trådløst.

Bliv et med musikken
Plantronics BackBeat GO 600 er skabt til at levere en solid musiklyd i højeste HiFi-kvalitet til en overkommelig pris. On-ear designet omslutter dine ører i lækker kunstlæder og memoryskum. Og du slipper endda for ledninger. Det hele forbindes via Bluetooth, og med multi-point teknologien kan du til hver en tid være forbundet til to enheder samtidig.

Giv musikken det ekstra skub med den indbyggede equalizer. Ved at sætte Bass Boost til vil mærke bassen gå i mellemgulvet, så du er fanget fra første øjeblik. Eller vælg den balancerede equalizer for at få mest mulig detalje i lyden, når du virkelig ønsker at lytte til de finere toner i musikken.

Bliver ved med at levere
Du har op til hele 18 timers batteri, og batteriet kan lades op fra tomt til fuldt på kun 90 minutter. Med en rækkevidde på op til 10 meter har du mere end rigelig trådløst frihed til hele din dag - hvad end du tilbringer den hjemme på sofaen, eller du nyder livet udenfor. Der medfølger naturligvis et 3,5 mm jack lydkabel, hvis du skulle have brug for det.

Headsettet er ligeledes klar, hvis nogen skulle ringe, og du ikke ønsker at have mobilen til øret. Indbyggede knapper styrer ikke kun musik og lydniveau, men lader dig også besvare opkaldet med et enkelt tryk på høretelefonen. Den indbyggede mikrofon er specialkonstrueret til lige netop telefonsamtaler, så du går tydeligt igennem, når du taler.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.