Plantronics BackBeat GO 600

670,00 kr. 536,00 kr.
Udsolgt
SKU
211141-99

Plantronics BackBeat GO 600 Khaki leverer med sit omsluttende over-ear design en levende og rig lydoplevelse i suveræn HiFi-kvalitet. Headsettet har to EQ-indstillinger, hvor du kan vælge mellem hypnotiserende bas eller balanceret fokus på alle de lækre detaljer. Du forbinder via Bluetooth og slipper derfor for alle ledninger.

Bliv et med musikken
Plantronics BackBeat GO 600 er et on-ear headset skabt til at give dine kræsne ører den perfekte musikoplevelse til en pris, hvor du kan være med. Ørepuderne i memory-skum og kunstlæder giver dig den helt rette komfort, så du bare kan læne dig tilbage og nyde lyden af tonerne. Bluetooth-forbindelsen gør endda, at du slipper for filtrede ledninger, og du kan bevæge hovedet frit uden at blive fanget i en lynlås.

Den indbyggede EQ gør dig endda i stand til at give dine favorittracks det ekstra boost, når du vil rives helt med. Bass Boost indstillingen sørger for at lægge det rette tryk på bassen, så du kan føle den helt ind i mellemgulvet, og Balanced vil sætte alle detaljerne i højsædet, så du kan rette fokus på alle de små finurligheder i musikken.

Bliver ved med at levere
Med op til 18 timers batterilevetid er du godt klædt på til hele dagen, og når du skal lade op, tager det kun 90 minutter at gå fra flad til fuld. Sammen med den trådløse rækkevidde på op mod 10 m har du den tilstrækkelige frihed til bare at nyde musikken, hvad end det er hjemme i stuen eller ude i den lokale park. Hvis du skulle få brug for det, følger der naturligvis et 3,5 mm jack lydkabel med i pakken.

Ingen trådløs oplevelse er fuldkommen, hvis du ikke kan beholde mobilen i lommen. Derfor giver BackBeat GO 600 dig også alle dine oftest anvendte funktioner lige ved hånden. Skru op og ned, skift nummer eller sæt musikken på pause med et enkelt tryk. Du kan ovenikøbet besvare opkaldet, hvis nogen skulle være ude efter dig. Med en indbygget mikrofon skræddersyet til samtaler og opkaldsknapper på headsettet kan du endda tage telefonsamtalen helt uden at røre mobilen.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.