Plantronics BackBeat GO 600

749,00 kr. 599,20 kr.
Udsolgt
SKU
211393-99

Plantronics BackBeat GO 600 Grey leverer en sublim trådløs musikoplevelse, hvad end du er til fordybelse hjemme i stuen eller på farten. Med op til 18 timers batteri og Bluetooth er du forbundet uden ledninger, og med to EQ-indstillinger kan du nyde alle detaljer eller hengive dig selv til den pumpende bas.

Bliv et med musikken
Plantronics BackBeat GO 600 er skabt til at give dig den største musiklyd for pengene. Det solide on-ear design med memoryskum omslutter dine ører, så du får den fulde oplevelse med de mest delikate detaljer og levende bas. Og det hele leveres endda trådløst via Bluetooth.

Med de indbyggede EQ-indstillinger kan du sætte headsettet til at spille på den måde, du foretrækker. Sæt lyden til basboost for at få mest mulig spark i øregangene eller vælg balanceret for at få et levende og detaljeret lydbillede i dine yndlingssange.

Bliver ved med at levere
Headsettet leverer op til 18 timers batterilevetid, og en enkelt opladning tager sølle 90 minutter. Så du behøver ikke at være nervøs - du har hurtigt strøm nok til hele dagen. Og med op til 10 meters rækkevidde kan du komme vidt omkring uden at miste forbindelsen til mobilen. Hvis du alligevel skulle få brug for det, medfølger der naturligvis et lydkabel.

Hvis nogen skulle ringe, mens du sidder fordybet i musikken, kan du roligt lade mobilen ligge i lommen. Du kan uden nogen problemer tage samtalen med BackBeat GO 600, som har en indbygget bredbåndsmikrofon skræddersyet til telefonsamtaler. Besvar opkaldet med et enkelt tryk på øret. Du kan naturligvis også styre både lyd og musik direkte på dit Plantronics headset.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.