Plantronics BackBeat GO 3 med ladepose

895,00 kr 716,00 kr
Udsolgt
SKU
204353-05

Plantronics BackBeat GO 3 med lysegrå kabler og lækker kobberfarve på øret. Nyd godt af trådløs frihed med Bluetooth og hold mobilen i lommen med kontrol på høretelefonerne. Den medfølgende ladepose giver dig til i alt 20 timers musik på farten.

Slip musikken løs
Plantronics BackBeat GO 3 kombinerer en rig og fyldig lyd i ørerne med en komplet trådløs frihed med Bluetooth. Sæt musikken på og nyd livet fuldt ud derhjemme, på farten, overalt.

De dynamiske Bluetooth høretelefoner er resultatet af mange års erfaring hos Plantronics udi at lave lyd i verdensklasse. De specialdesignede højtalere i ørerne og den digitale lydbehandling gør oplevelsen til en unik nydelse, som giver din musik masser af liv og vellyd.

Ved at anvende avanceret 3D-teknologi har Plantronics kreeret et sæt in-ear høretelefoner, der er skabt til dine ører. Ørepropperne er designet ned til mindste detalje for at sidde perfekt i ethvert øre, og du får hele tre størrelser at vælge imellem, så du kan være sikker på, at dine BackBeat GO 3 bliver siddende, og at de lukker af for støjen.

Behold mobilen i lommen
BackBeat GO 3 giver dig den totale frihed fra at være bundet til din mobil med kabler. Du har med trådløs Bluetooth en rækkevidde på op til 10 meter, uden du vil mærke nogen forringelse i hverken forbindelse eller lyd.

Den indbyggede kontrol på selve headsettet gør dig i stand til at styre både musik, lydstyrke og mobilopkald uden at skulle have telefonen frem. Du kan endda tale med andre via den indbyggede støjreducerende mikrofon. Så behold bare mobilen i lommen.

Med til headsettet følger en praktisk og lækker lærredspose, som ikke alene opbevarer og beskytter dine høretelefoner, men også giver dig to hele opladninger med på farten. Det giver dig en samlet lyttetid på op til 20 timer, så du altid er klar til at trykke bassen af.

Hent Companion app'en ned på din telefon og kontroller nemt, hvilke enheder du vil slutte dit BackBeat GO 3 headset til. Du kan også downloade de seneste opdateringer, så dine høretelefoner bliver ved med at blive bedre, og du kan skifte sprog og få vejledninger i ørerne på dansk.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.