Plantronics BackBeat GO 3

645,00 kr. 516,00 kr.
Udsolgt
SKU
204351-05

Plantronics BackBeat GO 3 i lysegrå med lækkert kobberlook på ørerne. Slip musikken løs med trådløs Bluetooth og kontroller afspilningen på ledningen. Høretelefonerne holder i op til 7 timers brug, og du kan skræddersy din oplevelse med BackBeat GO 3 Companion på mobilen.

Slip musikken løs
Plantronics BackBeat GO 3 leverer dig den totale trådløse frihed kombineret med en rig og detaljeret lyd. Læn dig tilbage og nyd musikken uden besvær, lige meget hvor du er.

Med deres lange erfaring i at lave lyd i verdensklasse har Plantronics skabt et sæt Bluetooth høretelefoner med en rig og dynamisk musiklyd, der kan tilfredsstille alle kræsne ører. Med de særligt konstruerede højttalere og den digitale lydbehandling får du en unik lydoplevelse, der giver plads til alle detaljer i musikken.

Designerne hos Plantronics har brugt 3D-modeller til at få de diskrete in-ear høretelefoner til at sidde perfekt øret, og du får hele tre størrelser af ørepropper at vælge imellem for at sikre dig det bedste fit. Det betyder, at BackBeat GO 3 bliver siddende, også når du ikke gør, og de lukker musikken ind og støjen ude.

Behold mobilen i lommen
Du kan med BackBeat GO 3 i ørerne nyde musikken helt uden forstyrrende ledninger, der filtrer sig ind i dit tøj og i hinanden. Den nyeste teknologi inden for trådløs Bluetooth giver dig den bedste lyd med en rækkevidde på op til 10 meter.

In-line kontrol på ledningen giver dig mulighed for at styre både lydstyrke og musik, og med en indbygget støjreducerende mikrofon kan du endda tage opkaldet, uden du skal have mobilen op af lommen.

Batteriet holder til op til 7 timers streaming, og du kan nemt genoplade det med det medfølgende Micro-USB kabel.

Download BackBeat GO 3 Companion app'en til din mobil og skift nemt mellem dine tilkoblede enheder, hold høretelefonerne opdateret, og skift dit sprog i headsettet, så du får det, som du vil have det.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.