Plantronics BackBeat GO 3 med ladepose

825,00 kr. 660,00 kr.
Udsolgt
SKU
204352-05

Plantronics BackBeat GO 3 i sort med lækker koboltblå på øret. Lad smartphonen ligge i lommen og headsettet gøre arbejdet med trådløs Bluetooth og nem kontrol. Leveres inklusive en lækker ladepose, som giver dig to ekstra opladninger på farten.

Slip musikken løs
Plantronics BackBeat GO 3 giver dig ikke alene en kraftfuld musiklyd i ørerne, men også den totale frihed fra ledninger, som binder dig til mobilen. Så sæt dig tilbage og nyd vellyden med trådløs Bluetooth.

Med deres lange erfaring i udvikling af lyd har Plantronics med BackBeat GO 3 skabt et sæt Bluetooth høretelefoner i absolut topklasse. De indbyggede højtalere er specialdesignede til at gengive musikken, som den er tænkt, og den digitale lydbehandling får alt til at fremstå endnu klarere og tydeligere.

Du får med BackBeat GO 3 et sæt in-ear høretelefoner, hvor alt er gennemtænkt med din komfort for øje. Ørepropperne skabt ved avanceret 3D-teknologi, som har kortlagt øret, og resultatet er, at de sidder perfekt. Særligt fordi du får tre størrelser at vælge imellem. Høretelefonerne bliver siddende, og du vil opleve en fyldig musiklyd uden støj udefra.

Behold mobilen i lommen
BackBeat GO 3 slipper dig først og fremmest fri for ledninger, så du har total frihed fra din mobil. Med trådløs Bluetooth kan du bevæge dig op til 10 meter væk, uden du oplever forringelser eller lydtab.

Du kan med en simpel berøring på headsettet nemt og enkelt kontrollere både musik og volumen, og du kan oveni besvare opkald, uden du skal have mobilen frem. Den indbyggede mikrofon gør dig i stand til at tale direkte i headsettet, så du kan bare lade din smartphone ligge i lommen.

Pakken inkluderer en smart lærredspose, der både fungerer som effektiv opbevaring og beskyttelse, men også giver dig to ekstra opladninger i lommen. Så kan du lytte til din yndlingsmusik dagen lang, når du er på farten. Batteri er der masser af!

Download Companion app'en på din smartphone og få endnu flere muligheder for dit BackBeat GO 3 headset. Hent den seneste firmware, gør dit sprog om til dansk og skift gnidningsfrit mellem alle dine tilsluttede enheder, når du hurtigt skal skifte mellem f.eks. tablet og mobil.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.